Η ευχαριστήρια επιστολή του Νίκου Παπανικολάου για το MTGP
Αθλητισμός
25/10/2022

Το δικό του ευχαριστώ θέλησε να πει μέσω επιστολής του ο Νίκος Παπανικολάου προς όλους όσους βοήθησαν και στήριξαν για να πραγματοποιηθεί με επιτυχία το MTGP στην Κω.

Αναλυτικά:

Ακόμα ένα MTGP στην Κω έλαβε τέλος . Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας που στηρίζουν την προσπάθεια μας να πραγματοποιούνται μαχητικές διοργανώσεις στο νησί μας. Για αρχή ευχαριστούμε πολύ το Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ. για την συνεισφορά του καθώς και στην μεγάλη βοήθεια που προσέφερε για να πραγματοποιηθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο νησί της Κω η διοργάνωση μας . Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Χρυσό  Χορηγό μας , την οικογένεια Αρβανιτάκη και τα καταστήματα special για την στήριξη τους καθώς και τις υπηρεσίες catering του AC project από τον Ανδρέα Αρβανιτάκη την ημέρα της διοργάνωσης. Ευχαριστούμε πολύ το Cleopatra tattoo για την ευγενική χορηγία του καθώς και τον Manalas piercing που συνέβαλε στην συνεργασία αυτή.  

Επιπλέον να ευχαριστήσουμε το αρτοποιείο Ζαμάγια και το The fairy Shop που για 2η συνεχόμενη χρονιά μας στήριξαν. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα καταστήματα Dep Bar, το Ritual Art of roasting, το Global Cafe, το λογιστήριο Voyiatzis Group, το Umbra bar και το Inspot για την στήριξη τους . 

Να ευχαριστήσουμε επίσης και τις υπηρεσίες που προσέφεραν το Blue lagoon Resort ,το Gaja Hotel, το Eco Rentals, το τυπογραφείο Μπαλαλης και η μεταφορική Χατζηδαυίδ.

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που όπως και πέρυσι έτσι και φέτος αγκάλιασε την προσπάθεια μας και ήταν εκεί να μας στηρίξει και να εμψυχώσει όλος τους αθλητές με την φωνή του…

Ραντεβού λοιπόν στο επόμενο MTGP με αναμετρήσεις  που θα κόψουν την ανάσα !!