Με το δεξί η Δόξα Καρδάμαινας, 3-1 τον Ευκλή Σορωνής
Αθλητισμός
30/10/2022

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στην Α’ κατηγορία η Δόξα Καρδάμαινας που επικράτησε με 3-1 του Ευκλή Σορωνής με σκόρερ τους Μποϊλή, Χατζηφούντα και Χατζηαντωνίου.  Για την ομάδα του Παναγιώτη Καρίκη μείωσε ο Μαραγκουδάκης στο 68’.

Εικόνα

Στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης μετά το κόρνερ του Χατζηαντωνίου, ο Μποϊλής έκανε την προβολή με την μπάλα να καταλήγει αρχικά στο δοκάρι και στην συνέχεια στην αγκαλιά του Μακαρούνα. Στο 16’ απείλησε ξανά η Δόξα όταν ο Ατσαλάκης έκανε το διαγώνιο σουτ με τον Μακαρούνα να απομακρύνει σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι έφτασαν στο γκολ. Ο Χατζηαντωνίου εκτέλεσε το φάουλ η μπάλα κόντραρε στους αμυντικούς και στρώθηκε στον Μποϊλή που δεν δυσκολεύτηκε από κοντά να κάνει το 1-0. 

Στο 35’ μαλιστα η Δόξα Καρδάμαινας πέτυχε και δεύτερο γκολ στην αναμέτρηση όταν ο Χατζηαντωνίου εκτέλεσε το φάουλ, ο Πης πήρε την κεφαλιά πάσα και ο Μ. Χατζηφούντας από κοντά στο ντεμπούτο με την φανέλα της Καρδάμαινας με κεφαλιά έκανε εύκολα το 2-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Δόξα πέτυχε και τρίτο γκολ όταν ο Μποϊλής έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά, η μπάλα κάπου κόντραρε, πήρε ύψος και στρώθηκε στον Χατζηαντωνίου που εύκολα με πλασέ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Από εκείνο το σημείο ο Ευκλής προσπάθησε να βγάλει αντίδραση στο ματς και στο 56’ είχε μια καλή στιγμή με το σουτ του Πιπέρη να περνά λίγο πάνω απ’ τα δοκάρια του Χατζηγιακουμή. Στο 68’ οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην μείωση του σκορ όταν ο Λαθούρης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Μαραγκουδάκης με κεφαλιά έκανε το 3-1.

Παρότι μείωσε στο σκορ ο Ευκλής δεν μπόρεσε να φτάσει σε άλλη φάση προς την εστία του Χατζηγιακουμή με την τελευταία καλή στιγμή στο ματς να έρχεται στο 78’ με το διαγώνιο σουτ του Ατσαλάκη να κοντράρει στους αμυντικούς και να καταλήγει στο δοκάρι και κόρνερ και το 3-1 να μένει έτσι μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

Ο κορυφαίος

Ο Αντρέας Χατζηαντωνίου έκανε ένα γεμάτο ματς για την Δόξα Καρδάμαινας, με αρκετά κερδισμένα φάουλ ενώ είχε συμμετοχή σε δύο απ’ τα τρία γκολ και πέτυχε το τρίτο.\

Οι συνθέσεις

Δόξα Καρδάμαινας (Οικονόμου - Σταμάτης): Χατζηγιακουμής, Χατζηπαναγιώτης, Κορκής (58’ Βρέττης), Τάλλαρος, Χατζηφούντας Χ., Πης Β. (58’ λ.τ. Ζιώγας), Ατσαλάκης, Χατζηαντωνίου, Μποϊλής (69’ Στούππας), Συνεσίου (83’ Σπύρου), Χατζηφούντας Μ.

Ευκλής Σορωνής (Παναγιώτης Καρίκης):  Μακαρούντας, Χειμωνέττος (55’ Λαθούρης), Κυπαρισσάς, Καραγιάννης, Τοπαλίδης, Κώστας, Καλαγρής, Πιπέρης (67’ Τομάζος), Ατσίδης (87’ Τζίκα), Μπερετούλης, Μαραγκουδάκης.

Πηγή: giafkasports.gr