Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα «Πετυχαίνω τους Στόχους μου, Αλλάζω Ζωή!» από τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο «ΑΕΤΟΣ ΚΩ»
Αθλητισμός
02/11/2022

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΕΤΟΣ ΚΩ» σε συνεργασία με την G.KERAMIDAS (Coaching – Consulting – Training), διοργανώνει «δωρεάν» διαδικτυακό σεμινάριο «Επίτευξης Στόχων», για τους πολίτες της Κω.

Πρόκειται για ένα βιωματικό σεμινάριο που θα μας βοηθήσει να θέσουμε τους στόχους μας και να κάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες μέχρι την επίτευξη τους. Δεν έχει σημασία από πού ξεκινάμε και ποιά είναι η κατάσταση μας σήμερα, αλλά το που θέλουμε να φτάσουμε. Το σεμινάριο αφορά όλους μας, διότι όλοι επιθυμούμε να ζούμε καλύτερα και να πετυχαίνουμε περισσότερα.

Εισηγητής: Γιώργος Κεραμιδάς                                                                               Σύμβουλος Προσωπικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης

Ημ/νία Διεξαγωγής: 20/11/2022 

Ώρες Διεξαγωγής: 11:00 – 14:00

Το «webinar» θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας «zoom».

Για περισσότερες πληροφορίες και δήλωση συμμετοχής μπορείτε να επικοινωνήσετε στα:

Τηλ. Επικοινωνίας: 6942266266 κ. Απόστολος Παπανικολάου

Email:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

 

Λίγα λόγια για τον εισηγητή:

Ο Γιώργος Κεραμιδάς είναι ιδρυτής και διευθυντής εκπαίδευσης της G.KERAMIDAS (Coaching – Consulting – Training). Δραστηριοποιείται ως Σύμβουλος Προσωπικής, Επαγγελματικής & Επιχειρηματικής Ανάπτυξης. Είναι Πτυχιούχος του New York College στη Διοίκηση Επιχειρήσεων Ιδιωτικής Ασφάλειας, Διπλωματούχος Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας στη Συνθετική Προσέγγιση από το EICP (European Institute of Counselling & Psychotherapy), διαπιστευμένος ACC (Associated Certified Coach) από τον Παγκόσμιο Οργανισμό (ICF) και Πιστοποιημένος Σύμβουλος Νεύρο - Γλωσσικού Προγραμματισμού (American Board of NLP).  Συμμετέχει ως ομιλητής σε συνέδρια & ημερίδες και επί πολλά έτη συμβουλεύει & εκπαιδεύει εταιρείες και εργαζομένους σε θέματα εταιρικών στόχων, διαχείρισης αλλαγής κουλτούρας, επικοινωνίας, ηγεσίας, παρακίνησης εργαζομένων, ομαδικότητας, ενδυνάμωσης και ανάπτυξης δεξιοτήτων. Ως Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας & Προσωπικής Ανάπτυξης, έχει βοηθήσει άτομα, γονείς και ομάδες σε όλη την Ελλάδα να αντιμετωπίσουν προβλήματα που τους απασχολούν και να επιτύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους.  Από το 2014 συνεργάζεται με πολιτικά πρόσωπα ως σύμβουλος επικοινωνίας και παραδίδει μαθήματα Public Speaking & Performance Coaching σε δημόσιους ομιλητές και καλλιτέχνες. Έχει τιμηθεί τρεις φορές για τη συμβουλευτική και εκπαιδευτική του προσφορά καθώς και για τις πολύτιμες δράσεις του στον τομέα της επικοινωνίας και ανάπτυξης ανθρώπων. Είναι συγγραφέας του βιβλίου «10 Βήματα Μπροστά», όπου παρουσιάζει τα 10 βήματα που θα μας φέρουν πιο κοντά στους στόχους μας, και ως μέλος της ΕΠΔΛ (Ένωση Πνευματικών Δημιουργών Λακωνίας ΄΄Χείλων ο Λακεδαιμόνιος΄΄), έχει συμμετάσχει συγγραφικά στον Επετειακό Τόμο με τίτλο «Αφιέρωμα σε Ηρωικές Μορφές Του ‘21» που εντάσσεται στον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821.

Φωτογραφίες