Τίμησε τους «Μαχητές της Κω» ο Δήμαρχος Κω για την συμμετοχή τους Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing της WAKO Παίδων – Εφήβων (Pics & Video)
Αθλητισμός
03/11/2022

Τους αθλητές και τον προπονητή των «Μαχητών της Κω» στο Δημοτικό Μέγαρο υποδέχθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Κω θέλοντας να τους τιμήσει για την παρουσία τους και την διάκριση τους στο  Παγκόσμιο πρωτάθλημα Kick Boxing της WAKO Παίδων – Εφήβων.  Παρόντες ήταν ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, και ο ειδικός συνεργάτης του Δημάρχου, Γιώργος Θεοφιλίδης.

Ο Δήμαρχος Κω δήλωσε χαρούμενος για την πορεία των παιδιών, τονίζοντας ότι βλέπει με χαρά ότι προοδεύουν και βρίσκονται στον σωστό δρόμο ούτως ώστε να γίνουν όχι μόνο καλοί αθλητές αλλά και άνθρωποι χρήσιμοι στην κοινωνία. Τα μετάλλια που παίρνεται, η διάκριση σας είναι η καλύτερη δικαίωση για εσάς τόνισε χαρακτηριστικά και ευχήθηκε και στο σχολείο τους αντίστοιχες διακρίσεις ενώ συνεχάρη ιδιαιτέρως τον προπονητή τους Χρήστο Νεοχωρίτη.

Με την σειρά του ο Χρήστος Νεοχωρίτης, ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Κω γι’ αυτήν την βράβευση και δήλωσε ότι στόχος του ίδιου και του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια είναι να δείχνουν τον σωστό δρόμο στα παιδιά και μέσα απ’ τον αθλητισμό να έχουν τις σωστές βάσεις για το μέλλον. 

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρκετά παιδιά των «Μαχητών της Κω» μέσα απ’ τις μεγάλες τους διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν πάρει τα απαραίτητα μόρια που χρειάζονται έτσι ώστε να μπορούν να βοηθηθούν και για να περάσουν σε σχολές της αρεσκείας τους. 

Με την σειρά του ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής συνεχάρη τα παιδιά αλλά και τον προπονητή τους για την πορεία τους και για την επιτυχία τους αλλά και για την συνέπεια που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια και μπορούν να είναι πιστοί και προσηλωμένοι στους στόχους που βάζουν και μπορούν και τους πετυχαίνουν. 

Οι αθλητές και ο Χρήστος Νεοχωρίτης παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες απ’ τον Δήμαρχο Κω. Οι αθλητές που συμμετείχαν με την Εθνική στο πρωτάθλημα αυτό ήταν οι Απόλλων Λεμπέσης, Γιώργος Σαλτζής, Γρηγόρης Μπατσούλας, Γιάννης Καρδούλιας, Ελένη Νερατζοπούλου, Δήμητρα Πανοπούλου, Ειρήνη Κοτάκη και Ιουλία Καραθωμά . Μάλιστα ο Απόλλων Λεμπέσης και η Ελένη Νερατζοπούλου κατάφεραν να κατακτήσουν την 3η θέση.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ