Εξαιρετική η διοργάνωση Legends 2004 Youth Cup με τους πρωταθλητές του Euro, στη Ρόδο
Αθλητισμός
05/11/2022

Το διαδραστικό πρόγραμμα Legends 2004 Youth Cup, πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε σήμερα Σάββατο 5 Νοεμβρίου! Από το πρωί μέχρι το απόγευμα,παιδιά ακαδημιών ποδοσφαίρου κατηγορίας Κ12, έζησαν μια μοναδική εμπειρία, δίπλα στους διεθνής της ιστορικής ομάδας του Euro 2004. Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Βασίλης Λάκης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Τραϊανός Δέλλας, ο Άγγελος Χαριστέας και ο Τάκης Φύσσας, συνομίλησαν με τους νεαρούς αθλητές, απατώντας σε ποικίλες ερωτήσεις, προπονήθηκαν και έπαιξαν μαζί τους, βάζοντας στη φαρέτρα των αναμνήσεων τους μια ξεχωριστή ημέρα!

Συμμετείχαν στο σύνολο 7 ομάδες. Ο Ευκλής Σορωνής, ο Φοίβος Κρεμαστής, οι Αργοναύτες Καλύμνου, η Ρόδος, ο ΑΟ Αθλοπαιδιών, ο ΓΑΣ Ιάλυσος και ο ΑΟ Σύμης. 

Στο μεγάλο τελικό προκρίθηκαν ο Ευκλής Σορωνής και ο δικός μας Όμιλος Αθλοπαιδιών, όπου μετά από ένα συναρπαστικό ματς, επικράτησε η Ροδίτικη ομάδα στη διαδικασία των πέναλτι. 

Παιχνίδι μαζί με τους διεθνείς ευχαριστήθηκαν και τα κορίτσια της Ιαλυσού και του Σταυρού Καλυθιών, ενώ οι άσοι του ποδοσφαίρου έπαιξαν και βράβευσαν τους μαθητές του ειδικού σχολείου Δήμου Ρόδου. 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ