Ξεκίνησε η τοποθέτηση του χλοοτάπητα στην Κέφαλο, σε γοργούς ρυθμούς προχωρούν οι εργασίες (Pics & Video)
Αθλητισμός
10/11/2022

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα απ’ την εξαγγελία του έργου και απ’ την στιγμή που μπήκαν τα μηχανήματα στο γήπεδο, ξηλώνοντας τον παλιό χλοοτάπητα, ξεκίνησε η τοποθέτηση του νέου συνθετικού χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς στο γήπεδο ποδοσφαίρου της Κεφάλου «Μιχάλης Πέρος».

Οι υπάλληλοι της αναδόχου εταιρείας βρίσκονται από χτες στο γήπεδο και με επαγγελματισμό και μεγάλη προσοχή τοποθετούν τον χλοοτάπητα. Μέσα στις επόμενες ημέρες η τοποθέτηση του θα έχει ολοκληρωθεί και στην συνέχεια θα προχωρήσουν οι εργασίες που έχουν να κάνουν με τον περιβάλλοντα χώρο και την περίφραξη του γηπέδου.

Στο γήπεδο Κεφάλου, βρέθηκε ο πρόεδρος του Νικαγόρα, Μιχάλης Ράπανος και ο γενικός αρχηγός, Γιάννης Φούσκας που δεν έκρυψαν την χαρά και την συγκίνηση τους για την πορεία των έργων ευχαριστώντας παράλληλα τον Δήμαρχο Κω, Θεοδόση Νικηταρά αλλά και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτη Χατζηχριστοφή που ήταν απόλυτα πιστοί στις εξαγγελίες τους όπως και τον πρόεδρο της κοινότητας Γιώργο Κοκκαλάκη για την άριστη συνεργασία που έχουν.

Δηλώσεις στο KOS TV έκανε μάλιστα και ο πρόεδρος της κοινότητας Κεφάλου, αλλά και ο υπεύθυνος των γηπέδων Στέργος Χατζηστέργου ενώ ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής δήλωσε χαρούμενος και περήφανος που ένα ακόμη έργο προχωρά με συνέπεια τονίζοντας, πόσο σημαντικό είναι αυτό το γήπεδο για τη νεολαία της Κεφάλου ενώ αποκάλυψε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα τοποθετηθούν οι πυλώνες ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο Καρδάμαινας και θα δρομολογηθεί η έναρξη των εργασιών στο γήπεδο Ζηπαρίου.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ