O αγιασμός του Α.Ο Πυλίου (pics)
Αθλητισμός
11/11/2022

Με την παρουσία του προέδρου της ομάδας, Πέτρου Κεφαλιανού, των μελών του Δ.Σ, των προπονητών, των παικτών αλλά και παιδιών των ακαδημιών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γήπεδο Πυλίου ο αγιασμός του Α.Ο Πυλίου για τη νέα χρονιά που βρίσκει την ομάδα να αγωνίζεται και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και να ξεκινά μάλιστα τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις την Κυριακή στις 15:00 απέναντι στον Παναργειακό.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ.κ. Ναθαναήλ, μαζί με τον πάτερ Αναστάσιο Τσουκνιά, τον πάτερ Ευτύχιο Παπαπαγεωργίου και τον πάτερ Ηρακλή Ζωγραφάκη. Μάλιστα ο Μητροπολίτης χάρισε και από έναν σταυρό με τις ευλογίες του για καλή και δημιουργική χρονιά ευχόμενος τα καλύτερα στην ομάδα και να συνεχίσει να κάνει περήφανους όλους τους Κώους.

Το παρών έδωσαν επίσης και ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, αλλά και ο πρόεδρος της κοινότητας Πυλίου, Αναστάσης Κεφαλιανός. 

Ο πρόεδρος του Α.Ο Πυλίου, ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους, αλλά και τον Μητροπολίτη κ.κ. Ναθαναήλ για τις ευλογίες, δήλωσε χαρούμενους που βλέπει και τα παιδιά των ακαδημιών κοντά στην ομάδα και ευχήθηκε μια σεζόν με υγεία και αγωνιστικότητα αρχής γενομένης απ’ το ματς της Κυριακής.

Φωτογραφίες