To Σβουρένειο ΚΔΑΠμεα Κω επισκέφθηκε η ομάδα του Α.Ο Πυλίου (pics & video)
Αθλητισμός
18/11/2022

Στο Σβουρένειο ΚΔΑΠμεα Κω επισκέφθηκαν σήμερα το πρωί οι αθλητές, οι προπονητές και ο πρόεδρος του Α.Ο Πυλίου, Πέτρος Κεφαλιανός μαζί με μέλη του Δ.Σ του συλλόγου.

Ο διευθυντής του σχολείο, Κώστας Χατζηδαυίδ και η κοινωνική λειτουργός, Στέλλα Αρίδα τους ξενάγησαν σε όλους τους χώρους τους σχολείου και τους εξήγησε τις δράσεις που υπάρχουν καθημερινά σε κάθε τάξη και πως προσπαθούν μέσα απ’ την επικοινωνία και την συνεργασία να βοηθήσουν τα παιδιά να κερδίσουν όλο και περισσότερα πράγματα δίνοντας τους συνεχώς ερεθίσματα και κάνοντας τους καλύτερη την καθημερινότητα τους.

Στην συνέχεια έγινε μια παρουσίαση των επιτυχιών που είχαν οι αθλητές τόσο στους αγώνες των Special Olympics αλλά και σε όσες αθλητικές δραστηριότητες συμμετείχαν ενώ μεγάλη εντύπωση προκάλεσε σε όλους τα όσα έχουν καταφέρει τα παιδιά με την βοήθεια των εκπαιδευτών σε πολλούς τομείς και πως μέσα απ’ την επικοινωνία και την συνεργασία έμαθαν άλλα επαγγέλματα αλλά και ήρθαν σε επαφή με ανθρώπους καταξιωμένους στον χώρο τους που τους βοήθησαν να μπουν και σε άλλα μονοπάτια.

Η ομάδα του Α.Ο Πυλίου παρέδωσε αναμνηστικά δώρα σε όλα τα παιδιά αλλά και μια μπάλα με των υπογραφές των αθλητών για να την κρατήσουν σαν ενθύμιο. Οι «βυσσινί» έφυγαν γεμάτοι, εικόνες που τους έβαλαν σε σκέψεις σχετικά με το πόσο εύκολη είναι η καθημερινότητα η όχι του καθενός μας και πόση δύναμη ψυχής έχουν αυτοί οι πραγματικοί πρωταθλητές της ζωής.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ