Με πολύ κόσμο και τον Άγγελο Μπασινά, τα εγκαίνια του γηπέδου του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω
Αθλητισμός
19/11/2022

Με την παρουσία πολλών φίλων του Ομίλου Αθλοπαιδιών και εκλεκτό προσκεκλημένο τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Άγγελο Μπασινά, πραγματοποιήθηκαν σήμερα το πρωί , τα εγκαίνια του γηπέδου της ομάδας.

Σε ένα κλίμα άκρως ποδοσφαιρικό και φιλικό, οι μικροί και οι μεγάλοι αθλητές του Ομίλου φωτογραφήθηκαν με το μεγάλο αστέρι της Εθνικής του 2004.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Πόπη Δανελλάκη , ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο π.υφυπουργός Γιώργος Νικητιάδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ Παναγιώτης Διακοφώτης, ο π.Αναστάσιος Γιώτης εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Κω- Νισύρου, ο Άγγελος Μπασινάς και φυσικά ο Τεχνικός Διευθυντής και δημιουργός του Α.Ο Αθλοπαιδιών Γιάννης Μανούσογλου.

Ο πρόεδρος του Ομίλου Νεκτάριος Πλατέλας, βράβευσε τον Άγγελο Μπασινά για την τεράστια προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ ο Γιάννης Μανούσογλου βράβευσε δύο δικά μας παιδιά το Δομίνικο Προύντζο και τον Γιώργο Κυριόπουλο που αγωνίζονται στον Αστέρα Τρίπολης και τον Παναθηναϊκό αντίστοιχα.

Παρόντες μεταξύ άλλων η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Διονυσία Τελλή, ο τεχνικός σύμβουλος του Δημάρχου Πέτρος Πετρής και ο σύμβουλος κοινότητας Ασφενδιού Σεβαστιανός Παρβέρης.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ