Στην επόμενη φάση του κυπέλλου η Αναγέννηση Ασφενδιού
Αθλητισμός
30/11/2022

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου πήρε η Αναγέννηση Ασφενδιού που επικράτησε με 4-2 του ΠΑΟΚ Κω στο ματς που διεξήχθη στο παλιό γήπεδο Ανταγόρας.

Οι «πράσινοι» πήραν προβάδισμα στο πρώτο μέρος με το αυτογκόλ του Στεργαλλά στο 8’ και το γκολ του Μαυρίδη στο 33’. Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ Κω κατάφερε να ξαναμπεί στην διεκδίκηση του ματς με τον σουτ του Ευσταθιάδη στο 51’ που έκανε το το 2-1 με τον Σπύρου στο 71’ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ σε 3-1 στο 71’.

Οι γηπεδούχοι δεν τα παράτησαν και στο 75΄ μείωσαν ξανά με τον Ευσταθιάδη σε 3-2. Λίγα λεπτά αργότερα έχασαν τεράστια ευκαιρία για να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Χιούσι απ’ τα έντεκα βήματα να αστοχεί αφού ο Γιώργος Θεοδώρου που έπαιξε κατ’ ανάγκη κάτω απ’ τα δοκάρια απόκρουσε το πέναλτι και κράτησε το προβάδισμα για την Αναγέννηση Ασφενδιού με τον Μαυρίδη να γράφει στην συνέχεια το τελικό 4-2.

Η Αναγέννηση ολοκλήρωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές αφού αποβλήθηκε για διαμαρτυρία ο Πης. 

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιμίδης με βοηθούς τους Τάγαρη και Μαρίνο.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κω (Σπύρος Οχτάρας): Κονταντώνης, Νυστάζος (46’ Καλιάμπος), Χιούσι, Ζένελι (60’ Ταγκίρης), Κοτοπούλης Μ., Στεργαλλάς, Τσαρδάκας, Ευσταθιάδης, Βογιατζής, Μανιάς (75’ Πηλιγκός), Κοτοπούλης Χ.

Αναγέννηση Ασφενδιού (Κώστας Παπαχαραλάμπους): Θεοδώρου Γ., Θεοδώρου Ν. (27’ λ.τ Σπύρου), Γεροβασίλης (65’  Χατζηστέργου), Πάχος (80’ Τράκας), Κεφαλιανός Γ. (65’ Πης), Σπατιώτης, Σωτίρι, Θωνιάτης, Φονσέκα, Μαυρίδης, Κάρρος.