Προσκεκλημένος απ' τον ΑΕΤΟ Κω ο Παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Παππάς
Αθλητισμός
09/12/2022

O Παγκόσμιος πρωταθλητής Κώστας Παππάς θα βρεθεί στην Κω ως Επίσημος προσκεκλημένος από τον Αετό για αγωνιστικό σεμινάριο Kαράτε! Ο Αθλητικός σύλλογος Αετός Κω είναι ένα αθλητικό σωματείο με υψηλούς στόχους, που προσανατολίζεται σε δύο κατευθύνσεις. αγωνιστικούς-πρωταθλητικούς στόχους και να χτίσει πρωταθλητές στη ζωή! Έχει δημιουργήσει έτσι ένα φυτώριο υγείας για αγόρια και κορίτσια από 4 ετών και άνω, για άνδρες και γυναίκες και φυσικά και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας που δεν αντιμετωπίζουν όμως σοβαρά προβλήματα υγείας (καρδιά κλπ.). Στοχεύοντας να προσφέρει στα μέλη του όλα τα καλά που προσφέρει το Καράτε, καθώς η φιλοσοφία του μαχητικού αυτού αθλήματος του ευ αγωνίζεσθαι, είναι να καλλιεργήσει ισχυρούς και αδαμάντινους χαρακτήρες στην κοινωνία, οπότε διαφαίνεται και το κοινωνικό του έργο και σε θέματα παιδείας. 

Ο Αετός Κω όμως κάνει και πρωταθλητισμό υψηλού επιπέδου και προσκαλεί τρανταχτά ονόματα του Καράτε που έχουν διαπρέψει σε Παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Αναμφίβολα ο Κώστας Παππάς, που έχει γράψει ιστορία σαν Παγκόσμιος πρωταθλητής, επισκέπτεται για 2η συνεχή χρονιά το νησί του Ιπποκράτη, για να διδάξει σε αγωνιστικό σεμινάριο Kumite, στους ταλαντούχους αθλητές της Κω. Συνέβαλλε μάλιστα με την συμμετοχή του, ώστε η Εθνική ομάδα  να κατακτήσει το χρυσό Πανευρωπαϊκό μετάλλιο το 2010, που είναι η μεγαλύτερη διάκριση για την χώρα μας στο Team Kumite Men. 21 και 22 Ιανουαρίου 2023 πέντε ώρες συναρπαστικού σεμιναρίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι αθλητές του Αετού Κω, αλλά και αθλητές από άλλους συλλόγους, καθώς οι μαχητικές τέχνες πρέπει να διανθίζονται και να ανελίσσονται ένθεν και εκείθεν.  Η συνέχεια καλά κρατεί, καθώς στις 25 και 26 Φεβρουαρίου θα παραβρεθεί η καλύτερη αθλήτρια του κόσμου στο ranking 10-7η στην σειρά κατάταξης Στόλη Μαρία-μια ταλαντούχα πρωταθλήτρια της οποίας οι γνώσεις αξίζει να μοιραστούν οι αθλητές που έχουν μεγάλους στόχους.

Ευχαριστήρια αναφορά του σωματείου μεταξύ άλλων αναφέρει:
''Σύσσωμο το Διοικητικό συμβούλιο Αετός της Κω δημόσια ευχαριστεί θερμά τους δύο πρωταθλητές-προπονητές που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας, μια εξαιρετική διπλή παρουσία στην Κω και στον σύλλογο μας και μας αυξάνει το ενδιαφέρον και ανοίγει όρεξη για μάθηση και εκπαίδευση. Τους ευχόμαστε λοιπόν από τα βάθη της καρδιάς, κάθε επίτευξη των στόχων τους''.
Στη συνέχεια συμπλήρωσε ο προπονητής Απόστολος Παπανικολάου λέγοντας: '' Συνεχίζοντας τον δρόμο που άνοιξε ο δάσκαλός μας Πάτροκλος Μακρής, παραμένουμε ο πρωταθλητής σύλλογος στα Δωδεκάνησα και σε επίπεδο διοργανώσεων, με τέτοιου είδους εκδηλώσεις που θα αναδεικνύουν το Καράτε πολύπλευρα. Και θα συνεχίσουμε με σεμινάρια μπούλινγκ, αθλητικής ψυχολογίας, επίτευξη στόχων-αλλάζω ζωή. Προσκαλούμε την κοινωνία της Κω να γνωρίσει τα τμήματά μας Καράτε, Αυτοάμυνα-Βραζιλιάνικο ζίου ζίτσου κάνοντας δωρεάν μαθήματα για μία εβδομάδα΄΄.
Πληροφορίες Σεμιναρίων-ΕΓΓΡΑΦΕΣ  694 226 62 66