Ήττα στο Διαβολίτσι για τον Α.Ο Πυλίου (Video)
Αθλητισμός
09/01/2023

Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Α.Ο Πυλίου τη νέα χρονιά αφού ηττήθηκε με 3-0 απ' τον Α.Ο Διαβολιτσίου για την την 8η αγωνιστική της Γ' Εθνικής (4ος Όμιλος) με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα.

Πλέον οι "βυσσινί" θέλουν καλούνται να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα αρχής απ' την εξ αναβολής αναμέτρηση της Τετάρτης απέναντι στον Α.Ο Μυκόνου (15:00 - Πυλί).

Σε ότι αφορά το σημερινό παιχνίδι οι φιλοξενούμενοι μπορεί να είχαν την κυκλοφορία στο πρώτο μέρος ,ωστόσο δεν κατάφεραν να την μετουσιώσουν σε γκολ με το Διαβολίτσι να παίρνει προβάδισμα στο σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ηλιόπουλου στο 32'. 

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι έφτασαν στο 2-0 με τον Ηλιόπουλο στο 49' ενώ στο 50' ο Μπούνας με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να φτάσουν στην μείωση του σκορ για να ξαναμπούν στην διεκδίκηση του ματς αλλά δεν τα κατάφεραν με το Διαβολίτσι να πανηγυρίζει μια μεγάλη νίκη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μπόζνος με βοηθούς τους Παπαγεωργίου και Λουκά.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Διαβολιτσίου (Κωνσταντίνος Παλαμάρας): Καπατσώρης, Βελλής (46' Θώδης), Πιτσίλης, Πάγια (88' Ζαραφέτας), Μπαλόπουλος, Τσιγαρίδας (62' Μουλιάτος), Ηλιόπουλος, Σταματελόπουλος, Στραβάκος (88' Γκελγερία), Αλεξανδρής (68' Ντα Σίλβα), Μπούνας. 

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Μπέρτος, Παναγιωτόπουλος, Μπριλάκης, Μαυρόπουλος, Γκίκας (59' Μαργαρίτης), Κότζα (51' Χατζηβασίλης), Αποστολίδης, Δρόσος (78' Συντιχάκης), Ντόκο (46' Τουργαΐδης), Χατζησουλεϊμάν (78' Χατζηνικολάου).

Ρεπορτάζ