Ισοπαλία ανάμεσα σε Λάρδο και Δόξα Καρδάμαινας (Video)
Αθλητισμός
11/01/2023

Στο.. μηδέν "κόλλησαν" Ηρακλής Λάρδου και Δόξα Καρδάμαινας, σε εξ αναβολής ματς της 7ης αγωνιστικής του Β' ομίλου της Α' κατηγορίας που διεξήχθη στην έδρα του πρώτου με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.Με δέκα ποδοσφαιριστές τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι λόγω αποβολής του Τάλαρου με δύο απανωτές κίτρινες κάρτες.

Το ματς

Καλύτερα μπήκαν στο ματς οι γηπεδούχοι οι οποίοι θέλησαν στο πρώτο τέταρτο να πιέσουν τα αντίπαλα καρέ και έχασαν σπουδαία ευκαιρία στο 8' να ανοίξουν το σκόρ όταν έπειτα από σέντρα του Πασιαλή, ο Μπεννούρ έκανε το πλασέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι αλλά ο Τάλαρος σωτήρια απομάκρυνε τη μπάλα πριν αυτή περάσει τη γραμμή.Λίγο αργότερα και πιό συγκεκριμένα στο 14' ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να απειλήσουν όταν το σούτ του Βρεττή από μέση απόσταση κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Γκουγκουντρή, ενώ στο 16' οι γηπεδούχοι σπατάλησαν ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία να πάρουν το προβάδισμα, όταν ο Πασιαλής πλάσαρε άστοχα από θέση τετ-α-τετ έπειτα από εξαιρετική κάθετη του Μπεννούρ.Η Δόξα έδειχνε να ισορροπεί κάπως στο ματς, στο 31' ο Πης δοκίμασε να απειλήσει από μακριά αλλά το σούτ του έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χωρίς σκόρ στα αποδυτήρια.

Η επανάληψη είχε περίπου την ίδια εικόνα, με τον Ηρακλή να έχει την κατοχή στη μεγαλύτερη διάρκεια της αλλά τις ευκαιρίες και πάλι να είναι μοιρασμένες.Στο 57' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές όταν ο Τάλαρος αντίκρισε δύο απανωτές κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή Πατσιόπουλο, αμφότερες για "κοκορομαχία" με αντίπαλο. Αυτό, έδωσε το δικαίωμα στους γηπεδούχους να κυριαρχήσουν μεν στον αγωνιστικό χώρο, να μη φτάνουν εύκολα σε τελική προσπάθεια δε. Στο 64' ο Ντιμιτρίεβιτς έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ μια απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπεννούρ και στο 71' η Δόξα έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία να "παγώσει" το γήπεδο Λάρδου όταν μετά από πλασέ του Χατζηφούντα Χ. και απομάκρυνση των αμυντικών, ο Χατζηφούντας Μ. αστόχησε σε κενή εστία δείχνοντας να αιφνιδιάζεται στη φάση. Επτά λεπτά αργότερα, ο πορτιέρε των φιλοξενούμενων πραγματοποίησε απίστευτη επέμβαση σε τρομερό ψαλιδάκι του Πασιαλή μετά από σέντρα του Λέσι, απομακρύνοντας ενστικτωδώς σε κόρνερ με γροθιές.Όσο περνούσε ο χρόνος, αμφότερες οι ομάδες έδειξαν να "συμβιβάζονται" με την ισοπαλία, με το τελικό 0 - 0 να μοιράζει τους βαθμούς.

MVP

Ο Βαλάντης Παπαβασιλείου ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης.Ο υψηλόσωμος στόπερ της Δόξας, περιόρισε αρκετά τους αντίπαλους επιθετικούς ενώ κέρδισε σχεδόν όλες τις μονομαχίες που έδωσε στο ματς.

 Στο ύψος του

Ο Νίκος Τσακουρίδης ξεχώρισε από πλευράς Ηρακλή.Ο 28χρονος μέσος είχε εξαιρετική παρουσία στο ματς, σωστές μεταβιβάσεις και "κατάπιε" πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο.

Διαιτητής:

Θωμάς Πατσιόπουλος

Βοηθοί:

Γιαννούλης, Κασιώτης

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Λ. (Μανώλης  Κοντός): Γκουγκουντρής, Ντερστίλα(81' Αμπελάς), Φάκκας(68' Κοντός Κ.), Κοντός Δ. , Μπάλας, Καλοπήτας, Τσακουρίδης, Ταμπουρίνι, Πασιαλής ,Μπενούρ, Λέσι

Δόξα Κ. (Σταμάτης- Οικονόμου): Ντιμιτρίεβιτς, Ζιώγας, Παπαβασιλείου, Χατζηπαναγιώτης, Βρεττής (89' Κορκής), Τάλαρος, Ατσαλάκης (93'Κωνσταντινίδης), Πης, Μποϊλής (46' Χατζηφούντας Χ.), Συνεσίου (46' Σπύρου), Χατζηφούντας Μ.

Ρεπορτάζ