Δεν τα κατάφεραν τα κορίτσια του Φιλίνου (Video)
Αθλητισμός
17/01/2023

Με το αριστερό ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΚΑΟ Φιλίνος για τον 9ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής αφού ηττήθηκε με 0-1 απ’ τις Γυναίκες Περιστερίου στο ματς που έγινε στο Παλιό γήπεδο Ανταγόρας.

Οι φιλοξενούμενες κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης με την Καρανάσιου και το κράτησαν μέχρι την λήξη του ματς. Ο Φιλίνος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες αλλά δεν απέφυγε την ήττα.

Τα κορίτσια της Ελένης Μαμουζέλου είχαν μάλιστα και δοκάρι σε σουτ του Ξανθοπούλου, αρκετές στιγμές με την Τσικούρη και μια μεγάλη φάση με την Σταμόγλου αλλά δεν βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Πατσιαούρας με βοηθούς τους Σιμίδη και Γιαμούζη.

Οι συνθέσεις

ΚΑΟ Φιλίνος: Πέτρου Σ., Τζανακάκη, Αποστολοπούλου, Ντέλιου, Σταμόγλου, Πέτρου Ηλ. (74’ λ.τ Καλυμιαλαρή), Ιντζιρλή, Βόγδου, Ξανθοπούλου, Τσικούρη, Σωτηρόπουλου.

Γυναίκες Περιστερίου: Αλογογιάννη, Γούλα, Μητσάκη, Φάλαινα, Κανελλοπούλου, Παπαθανασίου (78’ Σαμαρτζή), Μαυράκη, Καρανάσιου, Παπακώστα (83’ Μουντράκη), Μίχου, Καριάμπα (83’ Πάλλή)

Ρεπορτάζ