Προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου η Δόξα Καρδάμαινας
Αθλητισμός
18/01/2023

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου πανηγυρίζει η Δόξα Καρδάμαινας που επικράτησε με 4-1 της Α.Ε Κω και θα υποδεχτεί την Αναγέννηση Ασφενδιού με φόντο τους «8» του κυπέλλου. 

Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος και κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα στο σκορ με κεφαλιά του Χατζηφούντα Μ. στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 50’ η Δόξα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Ατσαλάκη απ’ τον Χασμπάλλα με τον Χατζηαντωνίου να εκτελεί εύστοχα για το 2-0 ενώ στο 60’ από παράλληλη πάσα του Ατσαλάκη ο Μανώλης Χατζηφούντας έκανε το 3-0.

Έξι λεπτά αργότερα ο έμπειρος επιθετικός με ατομική ενέργεια ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0 σημειώνοντας και παράλληλα χατ τρικ στο ματς ενώ στο 80’ ο Ηλιάδης με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Αρκούδα έγραψε το τελικό 4-1.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σιμίδης με βοηθούς την Δέτση και τον Τζεβελεκίδη.

Οι συνθέσεις

Δόξα Καρδάμαινας (Οικονόμου - Σταμάτης): Χατζηγιακουμής, Χατζηπαναγιώτης, Παπαβασιλείου, Χατζηφούντας Χ., Κορκής (66’ Τσίκνης), Χοχλαστός (46’ Χατζηαντωνίου), Πης Β. (72’ Μπότσι), Συνεσίου (46’ Σπύρου), Ατσαλάκης, Χατζηφούντας Μ. (67’ Τσέλα), Κωνσταντινίδης.

Α.Ε Κως (Φυτάς - Αρβανιτογιάννης): Λάσκα (67’ λ.τ Τόντα), Καραντίνας, Μιχαηλίδης, Ηλιάδης, Φυτάς, Ζαίμι, Αρκούδας, Γουμπιός, Ζαμάγιας, Χασμπάλλα, Πέτκο (26’ λ.τ. Σκεμπές)