Τεράστια νίκη ο Α.Ο Πυλίου, 3-1 την Ερμιονίδα
Αθλητισμός
23/01/2023

Μεγάλη νίκη πέτυχε ο Α.Ο Πυλίου ο οποίος παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με τον γκολ του Τσόφλιου στο 22’ κατάφερε να γυρίσει το ματς με τους Βουκομάνοβιτς και Δρόσο (2), να επικρατήσει έτσι με 3-1 στο Πυλί της Ερμιονίδας και να φτάσει τους 17 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Εικόνα

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο ματς και είχαν την πρώτη τους καλή στιγμή στο 10’ όταν ο Τρέσα έκανε το σουτ έξω απ’ την περιοχή με τον Τοπουζλή να διώχνει στην αριστερή του γωνία. Στο 16’ ήταν σειρά του Α.Ο Πυλίου να απειλήσει με το Δρόσο από μακριά να δοκιμάζει τα πόδια του και τον Πονηρό να διώχνει στην δεξιά του γωνία σε κόρνερ ενώ στο 19’ μετά την συνεργασία, Μπέρτου και Χατζηβασίλη το σουτ του τελευταίου απομάκρυνε στην κλειστή του γωνία ο Πονηρός.

Στο 22’ η Ερμιονίδα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα όταν ο Μηλιώτης έκανε την σέντρα απ’ τα αριστερά και ο Τσόφλιος με κεφαλιά απ’ την μικρή περιοχή έκανε το 0-1. Η απάντηση για το Πυλί ήταν άμεσα αφού στο 24’ ο Βουκομάνοβιτς με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πονηρού για το 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κυκλοφορήσουν και φτάσουν στην περιοχή του Τοπουζλή αλλά ο Α.Ο Πυλίου ήταν καλά οργανωμένος με το σουτ του Κάλα στο 32’ να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Λίγο πριν την ανάπαυλα οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να πάρουν προβάδισμα όταν ο Δρόσος με ωραία προσποίηση και δυνατό σουτ έκανε το 2-1 για την ομάδα του.

Στο δεύτερο μέρος η Ερμιονίδα είχε την κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας όμως δεν μπόρεσε να φτάσει σε κάποια σπουδαία φάση με την αμυντική προσήλωση των γηπεδούχων να είναι ιδανική. Στο 62’ ο Κότζα έκλεψε την μπάλα απ’ τον Νικολόπουλο και βρέθηκε σε θέση βολής αλλά ο αμυντικών της Ερμιονίδας τον πρόλαβε και στην συνέχεια το σουτ του Αποστολίδη απ’ τα όρια της περιοχής πέρασε άουτ.

Η εικόνα του παιχνιδιού δεν άλλαξε στην συνέχεια με την Ερμιονίδα να ψάχνει με μακρινές μπαλιές να φανεί απειλητική. Στο 79’ ο Χατζηνικολάου έκλεψε την μπάλα έκανε την παράλληλη πάσα, ο Δρόσος σούταρε, ο Πονηρός του είπε όχι, όπως και στην συνέχεια στην κεφαλιά του Χατζηνικολάου με τον Δρόσο από κοντά με την τρίτη προσπάθεια να νικά τον Πονηρό για να γράφει το 3-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα αφού στο 83’ ο Τοπουζλής πρόλαβε και έκλεισε σωστά τον διάδρομο προς τον Τριμπόνια.

Ο κορυφαίος

Αρκετά καλό παιχνίδι απ’ τις περισσότερους των γηπεδούχων που έχοντας και απουσίες κατέθεσαν την ψυχή τους στο γήπεδο. Κορυφαίος ο σκόρερ των δύο τερμάτων, Χρήστος Δρόσος.

Στο ύψος του 

Πολύ καλό παιχνίδι απ’ τον Τρέσα που ήταν ιδιαίτερα κινητικός στον χώρο της μεσαίας γραμμής και προσπάθησε αρκετά για την ομάδα του.

Διαιτησία

Δεν απέφυγε τα λάθη ο Δαμιανάκης, χωρίς προβλήματα οι Παπαδάμ και Πουλόπουλος.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Τοπουζλής, Χατζηβασίλης, Μπριλάκης, Μπέρτος, Παναγιωτόπουλος, Κότζα, Μαυρόπουλος, Αποστολίδης (72’ Χατζησουλεϊμάν), Βουκομάνοβιτς (60’ Σκέντζος), Χατζηνικολάου (93’ Μαργαρίτης), Δρόσος (93’ Συντυχάκης).

Α.Ε Ερμιονίδας (Θοδωρής Γιακαλής): Πονηρός, Κουζής (29’ λ.τ. Μπέκου), Μηλιώτης, Βιρβίλης, Τριμπόνιας, Νικολόπουλος (90’ Καράι), Τσόφλιος, Τρέσα, Κάλα, Κοτσοβός, Φουρνάρος (46’ Λαντίκας)

Ρεπορτάζ