«Όρθιος» στην Κω ο Α.Ο Λειψών, 1-1 με τον Αντίμαχο
Αθλητισμός
24/01/2023

Στην ισοπαλία έμειναν , Αντίμαχος και Α.Ο Λειψών για την 7η αγωνιστική της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων στο ματς που έγινε στο παλιό γήπεδο Ανταγόρας με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν μια παλικαρίσια ισοπαλία, αγωνιζόμενοι με δέκα ποδοσφαιριστές απ’ το 56’ λόγω αποβολής του Ν. Κουτούζου.

Ο Α.Ο Λειψών ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ όταν στο 21’ από βαθιά μπαλιά του Καΐρη, ο Σ. Κουτούζος πρόλαβε την έξοδο του Πέρου και με κεφαλιά έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Έξι λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση όταν από γύρισμα του Κόμπου ο Φαβάτσης με κοντινή προβολή έκανε το 1-1. Ο Αντίμαχος είχε σημαντικές ευκαιρίες, με Σκαλέρη και Κόμπο για να πάρει το ματς αλλά παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν τα κατάφερε με τον Ραφαήλ Σκλαβούνο να είναι για ακόμη μια φορά εκπληκτικός για την ομάδα του.

Στο 92’ έμειναν και οι γηπεδούχοι με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κατσαρού για διαμαρτυρία.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Σιμίδη και Μιχαλάκη. 

Οι συνθέσεις

Αντίμαχος: Πέρος, Αναστασιάδης, Κατσαρός, Πέντσας, Γιαννικουρής (75’ Κατσάφαρος), Σκαλέρης Σ. (83’ λ.τ. Τρίκης), Συνεσίου Β., Τσατσακλάς, Φαβάτσης, Τσιτσιλιάγκος, Κόμπος.

Α.Ο Λειψών: Σκλαβούνος, Παραδείσης, Κουτούζος Ν., Σουλκόκα, Γρύλλης Π. (73’ Μελιανός), Σπύρου, Παπαδέλιας Μ., Κουτούζος Σ., Καΐρης, Γαμπιέρης, Παπαδέλιας Ε.

Ρεπορτάζ