Μεταφορά και τοποθέτηση ξύλινου οικίσκου στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ
Αθλητισμός
25/01/2023

Μεταφέρθηκε από το στάδιο Φιλίνος, ξύλινος οικίσκος και τοποθετήθηκε στο Παλαιό Γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ δίπλα στα αποδυτήρια των ποδοσφαιρικών συλλόγων προκειμένου να χρησιμοποιηθεί ως γραφείο διαιτητών όταν θα διεξάγονται επίσημοι ή φιλικοί αγώνες ποδοσφαίρου.

Η άψογη συνεργασία μεταξύ του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ κ.Παναγιώτη Χατζηχριστοφή με την διοίκηση του ποδοσφαιρικού σωματείου ΠΑΟΚ ΚΩ, τον πρόεδρο του κύριο Γιώργο Θεοδώρου και τον Γενικό Γραμματέα κύριο Δημήτρη Πικιώνη ,συμφωνήθηκε η παραχώρηση του οικίσκου, ιδιοκτησίας του ιστορικού συλλόγου της Κω για την χρήση του ως γραφείο διαιτητών. 

Σημαντική ήταν και η προσφορά της εταιρείας ΑΦΟΙ ΚΟΚΑΛΑΚΗ ΑΕ που ανέλαβε να μεταφέρει τον οικίσκο από το στάδιο Φιλινος προς το παλιό γήπεδο ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ. 

Μάλιστα λόγω του ύψους του μεταφερόμενου φορτίου,  δεν μπορούσε να περάσει το φορτηγό κάτω από την πύλη εισόδου και με τον επαγγελματισμό  που διακρίνει  τον χειριστή του κύριο Αντώνη Κοκαλάκη, ξεφορτώθηκε μέσω παρακείμενου σημείου με ιδιαίτερη δυσκολία για να το μεταφέρουμε εντός του αύλειου χώρου του γηπέδου και την τοποθέτηση του στο κατάλληλο σημείο.

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΚΟΚΑΛΑΚΗ ΑΕ και ο διευθυντής της κύριος Μιχάλης Κοκαλάκης έκανε προσφορά προς τον ΔΟΠΑΒΣ Κω, την δωρεάν μεταφορά και τοποθέτηση ξύλινου οικίσκου .

Φωτογραφίες