Πρωταθλητής εφήβων στην ΕΣΚΑΝΑ ο Κώος, Σταμάτης Κουζούκας
Αθλητισμός
03/04/2023

Ένα δικό μας παιδί ο Σταμάτης Κουζούκας που κάνει τεράστια βήματα προόδου τα τελευταία χρόνια φορώντας την φανέλα του Ολυμπιακού και όντας αρκετές φορές στις κλήσεις της Εθνικής πήρε τον τίτλο με την φανέλα των «ερυθρόλευκων» στο πρωτάθλημα εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ με τον Ολυμπιακό να το κατακτά για 7η συνεχόμενη χρονιά.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 73-69 του Κρόνου Αγίου Δημητρίου έκανε το 3-0 στην σειρά και πλέον θα παλέψει για τίτλο σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Ένα παιδί της Κω, γιος της Ελένης Δρεττάκη και του Κώστα Κουζούκα που διαπρέπει στα ελληνικά γήπεδα και μας κάνει υπερήφανους. Στην ομάδα του Ολυμπιακού αγωνίζεται και ο Παύλος Γιακάι που αγωνιζόταν στην ομάδα του Κολοσσού τα προηγούμενα χρόνια.

Τα συγχαρητήρια του Φοίβου 

Σύσσωμη η οικογένεια του ΑΣ ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ, συγχαίρει τον Σταμάτη Κουζούκα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΣΚΑΝΑ με την ομάδα του Ολυμπιακού.

Ο Σταμάτης Κουζούκας με το ήθος και την ευγένεια του, κόσμησε με την παρουσία του τον σύλλογο μας, πριν κάνει το μεγάλο βήμα για τον Πρωτέα Βούλας και στη συνέχεια τον Ολυμπιακό. Παρακολουθώντας όλα αυτά τα χρόνια την προσπάθεια του, νιώθουμε ιδιαίτερα περήφανοι και συγκινημένοι με την επιτυχία του. Του ευχόμαστε ολόψυχα να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος.