Βοηθός του Ανιγκό στον Ολυμπιακό ο Συλαϊδόπουλος
Αθλητισμός
04/04/2023

Οι εξελίξεις «τρέχουν» στον Ολυμπιακό μετά την αναμέτρηση με τον Άρη στο Καραϊσκάκη, καθώς μετά την ισοπαλία με τους κιτρινόμαυρους ο Μίτσελ υπέβαλε την παραίτηση του στη διοίκηση των Πειραιωτών μετά από 165 μέρες στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο αντικαταστάτης του Ισπανού προπονητή θα είναι ο Ζοσέ Ανιγκό προς το παρόν, με τον Γάλλο να είναι αυτός που θα καθίσει στην άκρη του πάγκο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο την ερχόμενη Τετάρτη για την 3η αγωνιστική των play off της Super League.

Στο πλευρό του Ανιγκό στον πάγκο των Πειραιωτών θα είναι ο προπονητής της Κ-19 του Ολυμπιακού, ο δικός μας Κώος, Σωτήρης Συλαΐδόπουλος, ο οποίος αναλαμβάνει ρόλο πρώτου βοηθού του Γάλλου προπονητή πλέον των ερυθρόλευκων.

Ο Συλαΐδόπουλος πέρα από τεχνικό της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού έχει διατελέσει κατά το παρελθόν και πρώτος προπονητής στον Παναθηναϊκό για ένα μικρό χρονικό διάστημα τόσο το 2020, όσο και το 2021. Αξίζει να να αναφέρουμε φυσικά ότι στο νησί μας ήταν προπονητής στον Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω αλλά και στην ομάδα του Ανταγόρα με την οποία είχε πάρει τον τίτλο στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων.