Συνέντευξη τύπου  ενημέρωσης για το πρόγραμμα του Κώου αθλητή Θεολόγου Τσιφτσίδη όπου θα ποδηλατίσει συνεχόμενα για 24 ώρες με στόχο να μπει στο βιβλίο Γκίνες 
Αθλητισμός
02/10/2020

Το πρόγραμμα του Κώου αθλητή Θ.Τσιφτσίδη όπου θα ποδηλατίσει συνεχόμενα για 24 ώρες με στόχο να μπει στο βιβλίο Γκίνες παρουσίασε σήμερα σε συνέντευξη τύπου  στα τοπικά ΜΜΕ η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σέβη Βλάχου  στο γραφείο τουριστικής προβολής του δήμου Κω.  

Η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού & Αθλητισμού Σέβη Βλάχου  επισήμανε πως  ο Δήμαρχος Κω  από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε τη συγκεκριμένη δράση  και κινητοποίησε τους συνεργάτες του για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια αφού προτεραιότητα του Δήμου είναι η νεολαία, ο αθλητισμός και η ανάδειξη της Κω ως το νησί με την ποδηλατική κουλτούρα..

Η κ. Βλάχου επίσης τόνισε πως  ο Δήμος Κω μπορεί  να αλλάξει σελίδα και να στείλει μήνυμα ελπίδας και αισιοδοξίας και για αυτό τον λόγο στηρίζει και την προσπάθεια του αθλητή.

Για το εγχείρημα μίλησε ο ίδιος ο αθλητής Θεολόγος Τσιφτσίδης,  αναφέρθηκε στην προετοιμασία  του όλο αυτό το διάστημα κι ο Κώστας Χαρίσης υπέυθυνος της εταιρείας Promotion Marketing  ο οποίος είναι κοντά στον αθλητή από την πρώτη στιγμή και τόνισε πως στόχος της συγκεκριμένης προσπάθειας είναι η προβολή της Κω σε παγκόσμιο επίπεδο και  ευχαρίστησε το Δήμο Κω για τη στήριξή του

Την παρουσίαση συντόνιζε η δημοσιογράφος Πόπη Δανελάκη υπεύθυνη τύπου της διοργάνωσης.

 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ