Συνάντηση Σωματείων Ποδηλασίας του νησιού
Αθλητισμός
07/04/2023

Σε ένα εξαιρετικά όμορφο κλίμα πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες  η πρώτη συνάντηση των ποδηλατικών συλλόγων του ποδηλάτου που δραστηριοποιούνται στο νησί μας.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των συλλόγων του ,Π.Α.Σ. Σπάρτακος, Κωακός όμιλος ποδηλασίας, ΚΑΟ Φιλίνος και Π.Α.Σ. Ασκληπιός.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συζητήθηκαν τα προβλήματα που απασχολούν τους συλλόγους για το άθλημα της ποδηλασίας, εκφράζοντας την ανησυχία τους για το μέλλον του αθλήματος στην περιοχή μας, προτείνοντας ενέργειες που θα πρέπει να γίνουν από κοινού για την επίλυση των χρόνιων προβλημάτων. Στη συνάντηση υπήρξε άριστο κλίμα, το οποίο σφραγίστηκε από την εποικοδομητική συνεργασία και εκατέρωθεν δεσμεύσεις για κοινές δράσεις.

Ελπίδα και ευχή όλων, η συμμετοχή του συνόλου των συλλόγων σε αυτό το νέο εγχείρημα με τη μορφή ενός συνδέσμου των συλλόγων της περιοχής, και με τη δημιουργία ενός κώδικα δεοντολογίας ο οποίος θα καθορίζει την προβλεπόμενη συνεργασία, με την υποστήριξη πάντα της Τοπικής Επιτροπής Δωδεκανήσου και φυσικά της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας.