Ενθουσιώδης η τελετή έναρξης του 2ου Kos Youth Festival!
Αθλητισμός
09/04/2023

Με 1000 περίπου άτομα "πλημμύρισε" η Πλατεία Κονίτσης 

Το 2ο Kos Youth Festival είναι γεγονός! Με τη συμμετοχή 28 σωματείων από τα Δωδεκάνησα αλλά και μεγάλων ΠΑΕ από όλη την Ελλάδα και τη συμμετοχή περίπου 1000 αθλητών, άνοιξε σήμερα η αυλαία του, με μια ενθουσιώδη τελετή έναρξης στην κατάμεστη Πλατεία Κονίτσης! 

Μικροί και έφηβοι αθλητές, πραγματικά εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για την Κωακή φιλοξενία και για το τουρνουά, αποδεικνύοντας πως αθλητισμός και παιδεία πάνε μαζί!

Όλες οι ομάδες του νησιού μας, εννέα από τη Ρόδο, μία από Κάλυμνο και από Νίσυρο αλλά και οι ομάδες του Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ιωνικού βρέθηκαν στην πλατεία Κονίτσης και έδωσαν το δικό τους μοναδικό αθλητικό χρώμα στην τελετή έναρξης!

Ένα μοντέρνο χορευτικό παρουσίασαν τα κορίτσια της σχολής χορού "Μπαλαρίνες και Όνειρα", όπου και καταχειροκροτήθηκαν! Στα Decks ανεβάζοντας τη διάθεση, ήταν ο Dj Κώστας Κερασιώτης!

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Κλεοπάτρα Μισαηλίδου, ενώ συντονο χαιρετισμό απηύθυναν ο Δήμαρχος Κω Θεοδόσης Νικηταράς, ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής και ο Πρόεδρος Επιτροπής Καλλιέργειας και Ανάπτυξης της ΕΠΣ Δωδεκανήσου Γιάννης Μικρόπουλος!

Η τελετή έναρξης του 2ου Kos Youth Festival έκλεισε με φαντασμαγορικά πυροτεχνήματα και όλοι οι αθλητές έδωσαν ραντεβού αύριο στα γήπεδα της πόλης μας!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ