Στον αθλητισμό δεν υπάρχουν σύνορα...
Αθλητισμός
06/05/2023

Είναι δεδομένο ότι ο αθλητισμός είναι μία από τις ελάχιστες κοινωνικές δραστηριότητες που έχουν τη δύναμη να ενώνουν τους λαούς της γης, με τα μηνύματα της συναδέλφωσης και της φιλίας στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας. Έτσι λοιπόν, το απόγευμα του Σαββάτου 6 Μαΐου , η παιδική ποδοσφαιρική ακαδημία του Δήμου Μαρμαρίς της Τουρκίας, με δεκαπέντε αθλητές, δύο προπονητές, ένα φυσικοθεραπευτή και ένα γιατρό , επισκέφτηκαν το νησί μας και έδωσαν ένα φιλικό παιχνίδι με την αντίστοιχη ακαδημία του ΑΟ Αθλοπαιδιών στο γήπεδο του.

Από το Δήμο Μαρμαρίς το παρών έδωσε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος  τμήματος αθλητισμού Μεχμέτ Ερντέν, ενώ από το Δήμο Κω ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Παναγιώτης Χατζηχριστοφής.

Η όμορφη αυτή συνάντηση έγινε στα πλαίσια της ελληνοτουρκικής φιλίας  καθώς και σαν μία ένδειξη ευγνωμοσύνης και ευχαριστίας για τη μεγάλη ανθρωπιστική βοήθεια που έστειλε ο Δήμος μας, στο μεγάλο σεισμό που έπληξε τη γείτονα χώρα.

Οι εκπρόσωποι των δύο ομάδων αντάλλαξαν αναμνηστικά δώρα , ενώ βραβεύτηκαν και για την προσφορά τους μεταξύ άλλων η Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη, για τη φιλοξενία της αποστολής από την Τουρκία.

 

 

 
 
 

 

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ