Στην Ρόδο για άλλο ένα Σαββατοκύριακο ο Κωακος όμιλος ποδηλασίας
Αθλητισμός
15/05/2023

Στην Ρόδο,  για ένα ακόμη αγωνιστικό διήμερο βρέθηκαν  αθλητές  των κατηγοριών παίδων ,Παμπαίδων και Παγκορασίδων  για τους αγώνες που διοργανώθηκαν από τον Ανταίο.

Με μια μουδιασμενη πρώτη μέρα , για πολλούς λόγους στο χρονόμετρο, καταφέραμε να κερδίσουμε την κατηγορία παίδων με τον Σιφουνιό Τιμόθεο. 

Ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Αλευράκης Γιάννης και λίγο πιο πίσω ο Καραμετσής Βαγγέλης. 

Στις παγκορασίδες, δεύτερη τερμάτισε η Αγγελική Αλευράκη, ενώ στους παμπαίδες καταλάβαμε τις θέσεις 4,5,6 με τους Καραγιάννη , Κωστογλάκη και Χόνδρο.

Την Κυριακή , σε ένα αγώνα με πολύ περισσότερες απαιτήσεις , οι Σιφουνιος και Αλευράκης έκαναν το 1-2 , ενώ ο  Καραμετσής με ένα δυνατό αγώνα έχασε το μετάλλιο στο σπριντ για μερικά εκατοστά.

Στις παγκορασίδες  η Αλευράκη έκανε μια δυνατή κούρσα και δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στις αντιπάλους της.

Στους παμπαίδες , σε έναν από τους πιο εντυπωσιακούς αγώνες της ημέρας , ο Χόνδρος Νίκος   αποσπάστηκε από νωρίς όμως δεν άντεξε τα τελευταία μέτρα με αποτέλεσμα να τερματίσει 4ος πίσω απο  τους τρεις αθλητές που τον ακολουθούσαν.

Νικητής του αγώνα αναδείχτηκε ο Καραγιάννης Αριστοτέλης.

Ο  Νικόλας Κωστογλάκης, έχασε την δεύτερη θέση στο σπριντ για λίγα μέτρα και κατάφερε να τερματίσει 3ος σε έναν αγώνα που μπορούσε ακόμη και να κερδίσει.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:

Berto lucci

Sernikos bikes

ARCHON YACHTING AND YACHT management

Rafnar Hellas

Χατζηδαυηδ μεταφορές

Zaman fu Burger House

Sante café

Natur galathris

Pirros μεταλλικές κατασκευές

Pergaminos cars

Blue star ferry's

BTI traver agency

Quster παρκινκ σκαφών Λαύριο

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους έγκριτους δημοσιογράφους των ΜΜΕ που αναδεικνύουν συνεχώς την προσπάθεια μάς για την ανάπτυξη της ποδηλασίας στην Κω και στα Δωδεκάνησα μάς. 

Φωτογραφίες