Πολλές οι δράσεις του Α.Ο Ακαδημία Κω
Αθλητισμός
16/05/2023

Πολλές οι δράσεις του ΑΟ Ακαδημία Κω, του συλλόγου ποδηλασίας που απαριθμεί μόλις ενάμιση χρόνο ζωής, αλλά η διάθεση και το μεράκι των μελών του, δείχνουν πως ήρθε για να μείνει.

Η προπονήτρια Ταμάρα Τουμπαζή και ο 14χρονος πρωταθλητής Δωδεκανήσου Δίας Δημητριάδης, μίλησαν στην κάμερα του Kos tv για το εγγύς μέλλον αλλά και για την καταλληλότερη ηλικία για να ξεκινήσει να ασχολείται κάποιος με το ποδήλατο!

Όσον αφορά τις επικείμενες δράσεις η κ.Τουμπαζή ανέφερε πως στις 25-26 Μαϊου , θα πραγματοποιηθεί για δεύτερη χρονιά σε συνεργασία με την τροχαία Κω και τη ΜΚΟ «My Grand Road», η δράση «Κινούμαι και αθλούμαι στην Κω με ασφάλεια», με επισκέψεις σε σχολεία και φορείς, για ενημέρωση που αφορά την ασφαλή μετακίνηση στο νησί μας. Στις 3-4 Ιουνίου θα διεξαχθεί στην Τσουκαλαριά αγώνας ορεινής ποδηλασίας ενώ με το κλείσιμο των σχολείων, εκκινούν τα καλοκαιρινά τμήματα με τις εγγραφές να έχουν ξεκινήσει ήδη.

Η καταλληλότερη ηλικία για να γίνει κάποιος ποδηλάτης, ουσιαστικά....δεν υπάρχει! Από 4 ετών μπορεί ένα παιδί να μπει στη διαδικασία εκμάθησης χωρίς αυτό να σημαίνει ότι στη μετέπειτα ζωή του, δε μπορεί να γίνει ποδηλάτης για την υγεία του, για χόμπι ή ακόμα και για πρωταθλητισμό!

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ