Με θετικό πρόσημο έκλεισε μια γεμάτη σεζόν για τις ακαδημίες του Νικαγόρα
Αθλητισμός
27/06/2023

Στο Πνευματικό κέντρο Κεφάλου έπεσε η αυλαία για την φετινή χρονιά των ακαδημιών του Νικαγόρα που είχε μια εξαιρετική πορεία στα περισσότερα τμήματα με αποκορύφωμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Κ-14 του Ομίλου νήσων με την φιέστα μάλιστα να έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο στις 19:00.

Τα μέλη της διοίκησης του Νικαγόρα, και ο πρόεδρος Μιχάλης Ράπανος ευχαρίστησαν τους γονείς και τα παιδιά για την συνέπεια που έδειξαν σε όλα τα επίπεδα ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ομάδας, Στάθης Νικολόπουλος.

Ο κ. Νικολόπουλος έκανε έναν σύντομο απολογισμό της χρονιάς ανά τμήμα, και στην συνέχεια ευχαρίστησε πέρα απ’ τα παιδιά και τους γονείς, τα μέλη της διοίκησης, τον πρόεδρο της κοινότητας Κεφάλου, Γιώργο Κοκαλάκη, τους χορηγούς που στήριξαν την προσπάθεια όπως φυσικά και ξεχωριστά τον κάθε προπονητή του κάθε τμήματος.

Με την σειρά του ο κ. Κοκαλάκης συνεχάρη την διοίκηση και ξεχωριστά τον κ. Ράπανο για την συνεχή προσφορά του στον σύλλογο και τόνισε στα παιδιά πόσο σημαντική είναι η συμμετοχή και η προπόνηση αφού με την παρουσία τους στο γήπεδο, αποφεύγουν τις κακές επιρροές και γίνονται καλύτεροι σε όλα τα επίπεδα.

Στην συνέχεια η ομάδα της Κεφάλου, θέλησε να τιμήσει την προπονήτρια, Σταματία Κοκκαλάκη για την βοήθεια της την φετινή χρονιά στον σύλλογο όπου αφιλοκερδώς προσέφερε τις υπηρεσίες της όπως και τον Βασίλη Κουρούπη που αρίστευσε στις μαθητικές του υποχρεώσεις.

Η βραδιά έκλεισε με το κάθε τμήμα ξεχωριστά να παίρνει το αναμνηστικό του μετάλλιο και το ραντεβού να ανανεώνεται για την φιέστα της Κ-14 στο γήπεδο «Μιχάλης Πέρος» στις 19:00.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ