Τεχνικός διευθυντής στον Α.Ο Πυλίου ο Στέργος Μαρίνος
Αθλητισμός
16/07/2023

Ένας άνθρωπος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στον ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στο Ευρωπαϊκό αγωνιζόμενος για αρκετά χρόνια στο Βέλγιο θα είναι ο τεχνικός διευθυντής του Α.Ο Πυλίου. Ο λόγος για τον Στέργο Μαρίνο ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στο νησί μας και οι «βυσσινί» ήρθαν σε συμφωνία μαζί του για να αναλάβει αυτό τον ρόλο τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική.

Η ανακοίνωση του Α.Ο Πυλίου

«Με μεγάλη χαρά και περηφάνια ο Α.Ο Πυλίου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Στέργο Μαρίνο στον ρόλο του τεχνικού διευθυντή του συλλόγου για τη νέα χρονιά στην Γ’ Εθνική. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που ένας άνθρωπος με τις γνώσεις και τις παραστάσεις του Στέργου, θα βρίσκεται στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα».

Η δήλωση του προέδρου, Πέτρου Κεφαλιανού

«Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για τον Α.Ο Πυλίου να έχει στις τάξεις του έναν άνθρωπο σαν τον Στέργο Μαρίνο που όλα αυτά τα χρόνια ήταν υπόδειγμα αθλητή και λαμπρό παράδειγμα για όλα τα παιδιά που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο. Οι γνώσεις του, η φιλοσοφία και ο τρόπος σκέψης του για το άθλημα ταιριάζουν απόλυτα με τα δικά μας πιστεύω και τον καλωσορίζουμε με χαρά στο Πυλί».

πηγή: giafkasports.gr