Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 3X3 Basketball Street που διοργάνωσε η ομάδα του Ηρακλή 2000
Αθλητισμός
17/07/2023

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στο θεατράκι στην Καρδάμαινα το 3on3 Basketball Street που διοργάνωσε η ομάδα του Ηρακλή 2000. Οι γονείς, οι φίλοι και οι συγγενείς των παιδιών που αγωνίστηκαν έδωσαν δυναμικό παρών και τις τρεις ημέρες με αποκορύφωμα την τελευταία στην οποία πραγματοποιήθηκε η τελική φάση.

Οι ανθρωποι του Ηρακλή 2000 είχαν προετοιμάσει τα πάντα άψογα και το ραντεβού ανανεώθηκε για την επόμενη σεζόν στον ίδιο χώρο. Μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Βάρδων που επικράτησε στον μεγάλο τελικό των Τρεις και ο Μπαμπούκος ενώ στις γυναίκες κέρδισαν οι ΑΣΣΕ τις Στριτς.

Η διοίκηση του συλλόγου τίμησε για την πολύτιμη τους βοήθεια στον σύλλογο τον Aerial Manager των ξενοδοχείων Atlantica, Ανδρέα Ταρναβά, τον Γενικό διευθυντή του Ιδρύματος Μήτση, Γιάννη Μακαρέζο και τον Γιώργο Πίτση απ’ το giafkasports.gr

Μια ξεχωριστή στιγμή στην διοργάνωση ήταν η παρουσία των παιδιών του ΕΕΕΕΚ Κω μαζί με τον διεθύντρια τους, Κατερίνα Τσατσκλά με τα παιδιά να παίζουν μπάσκετ μαζί με τα μέλη του Δ.Σ του Ηρακλή 2000 να το χαίρονται με την ψυχή τους και να παίρνουν τα περισσότερα χειροκροτήματα με την ομάδα της Καρδάμαινας μάλιστα να τους βραβεύει γι’ αυτήν την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν.

Τις απονομές ο πρόεδρος της κοινότητας Καρδάμαινας, Νίκος Πόγιας, ο , Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Δωδεκανήσου, Γιάννης Κρητικός και ο αντιπρόεδρος της κοινότητας Καρδάμαινας, Αντώνης Διακομανώλης.

Αναλυτικά οι νικητές ανα κατηγορία

U12 κοριτσιών

1η θέση Aδιάβαστες

 

U12 αγοριών

1η θέση  – Τhe Splash

2η θέση Uncrowned  Kings

 

U14 κορίτσια

1η θέση – Kαμία Ελπίδα

2η θέση – Μία και μία και μία

 

U14 αγόρια

1η θέση Hall of Fame

2η θέση Oreos 

 

U16 κορίτσια

1η θέση – Τρεις και ο κούκος

2η θέση – Ροζ Πάνθηρες

 

U16 αγόρια

1η θέση – Τουβλοlakers

2η θέση – Αθηναίου

 

Γυναίκες

1η θέση – ΑΣΕΕ

2η θέση – Στριτς

 

Άνδρες

1η θέση – Βάρδοι

2η θέση – Tρεις και ο Μπαμπούκος 

 

Νικήτρια στον διαγωνισμό τριπόντων της κατηγορίας U16 αναδείχθηκε η Άρτεμις Διακομανώλη και στους μεγάλους ο Κώστας Πιπέρης.

πηγή: giafkasports.gr

Ρεπορτάζ