Κως και Ρόδος στο Vangelis Koutouleas U22 Finals
Αθλητισμός
21/07/2023

Για τα γήπεδα beach volley στην παραλία της Καλαμάτας ταξιδεύουν οι Δωδεκανήσιοι αθλήτριες και αθλητές της Φαίης Μίχου και του Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου. Η Σταματίνα Γκιζέττη με την Πάολα Σουσάρι και οι αθλητές Δημήτρης Καλιόζης, Γιάννης Καρδούλιας, Δημήτρης Παπαϊωάννου, Αλεξ Ιντρισλλαρι, Γιώργος Γεροβασίλης και Κων/νος Σπύρου τo Σάββατο 22 Ιουλίου θα αγωνιστούν στο τελικό τουρνουά του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley στην ηλικιακή κατηγορία κάτω των 22 ετών.

 

Το VANGELIS KOUTOULEAS U22 FINALS θα διεξαχθεί στα γήπεδα του "Καλαματα Beach Volley" στη μνήμη του αγαπημένου και εξαίρετου αθλητή / προπονητή Βαγγέλη Κουτουλέα.  

 

Οι διεθνείς αθλητές Δημήτρης Καλιόζης και Γιάννης Καρδούλιας καλούνται να υπερασπιστούν τον τίτλο τους ως περσινοί πρωταθλητές Ελλάδος σε αυτή την κατηγορία, οι αθλήτριες Γκιζέττη και Σουσάρι θα αγωνιστούν, για πρώτη φορά μαζί, στο κυρίως ταμπλό της κατηγορίας ενώ οι Παπαϊωάννου/Ιντρισλλάρι και Γεροβασίλης/Σπύρου θα ριχθούν στη μάχη των προκριματικών για να κατακτήσουν μία θέση στο κυρίως ταμπλό του VANGELIS KOUTOULEAS U22 FINALS.

 

Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και καλή δύναμη στις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν λόγω της υψηλής θερμοκρασίας των ημερών!