Το διεθνές «KGP - Kickboxing Grand Prix» στην Κω, στις 24 Σεπτεμβρίου
Αθλητισμός
11/08/2023

Η σπουδαία διεθνής διοργάνωση του ‘KGP-Kickboxing Grand Prix’ έρχεται ξανά στην Κω το 2023 για να κάνει την διαφορά με ένα event που γίνεται πλέον ετήσιος θεσμός στο νησί με πρωτεργάτη τον Νίκο Παπανικολάου.

 Ένα μαχητικό promotion σημείο αναφοράς όχι μόνο για την Κω, αλλά και για όλη την φίλαθλη Ελλάδα με το υψηλό επίπεδο παραγωγής του (αγγλικές προδιαγραφές) και τους σπουδαίους αθλητές που φιλοξενεί στην κάρτα του.

Το ufight.gr θα σας μεταφέρει από πολύ κοντά όλα όσα θα συμβούν στην διοργάνωση με αποκλειστικές συνεντεύξεις και βίντεο με τους πρωταγωνιστές της μαχητικής βραδιάς που θα είναι ονόματα υψηλού κύρους και βεληνεκούς από τον χώρο των μαχητικών σπορ διεθνώς, αλλά και εγχώρια.

Αγωνιστικά αυτό που μπορούμε να σας γράψουμε και να σας αποκαλύψουμε για την ώρα είναι πως ετοιμάζεται τετράδα-φωτιά ‘KGP World Tournament’ με σημαντικούς αθλητές από το εξωτερικό να είναι ανάμεσα στους μαχητές που θα την απαρτίζουν.

kgp kos septemvrios 0

Φυσικά κεντρικό ρόλο στο main event της βραδιάς θα έχει ο Νίκος Παπανικολάου, το αστέρι της Κω και εξαιρετικά αγαπητός αθλητής στο Πανελλήνιο.

Μάλιστα ο ίδιος διατηρείται σε δαιμονιώδη φόρμα με συνεχείς νίκες εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως δεν χάνει 4άδα… ούτε για αστείο.

Δείτε την αφίσα και το πρώτο promo που θα σας βάλει στο πνεύμα της διοργάνωσης.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πάντα ο Παύλος Καπώνης είναι ο κεντρικός σύνδεσμος προκειμένου να έρχονται στην Ελλάδα τα events των ‘ΚGP’ και ‘MTGP’.

Ρεπορτάζ