Λήξη Kos Marina Meropis Basketball Tournament U16: Στην πρώτη θέση η Stella Azzurra
Αθλητισμός
10/09/2023

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Κω το 9ο Kos Marina Meropis Basketball Tournament U16 με την Stella Azzura να κατακτά την πρώτη θέση επικρατώντας στον τελικό της Tofas. Στην 3η θέση τερμάτισε το Περιστέρι και ακολούθησαν, Έσπερος, Άρης και Προμηθέας.

 

Το παρών στις απονομές έδωσαν ο αντιπρόεδρος του λιμενικού ταμείου, Μπάμπης Ναβροζίδης, ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ, Παναγιώτης Χατζηχριστοφής, ο πρόεδρος της Μαρίνας, Κώστας Χόνδρος και ο Δήμαρχος Κω, Θεοδόσης Νικηταράς ενώ την απονομή στον Άρη έκανε ο παλιός παίκτης της ομάδας της Θεσσαλονίκης, Κώστας Χαρίσης.

 

Η ομάδα του Προμηθέα τίμησε τον Έσπερο και ευχαρίστησε τον Δημήτρη Χατζηστέργο για την άψογη φιλοξενία ενώ ο Έσπερος πέρα απ’ τις πλακέτες και τα διπλώματα τίμησε τον προπονητή της Tofas, Φιράτ Γιαβούζ και τον προπονητή της Stella Azzurra, Στέφανο Αγκοστινέλο ενώ ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Μάρκος Χατζημάρκος, ευχαρίστησε τις ομάδες για την παρουσία τους όπως και την Μαρίνα, τον ΔΟΠΑΒΣ Κω, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την ΤΕΕΟΚ Δωδεκανήσου για την βοήθεια τους.

 

MVP της διοργάνωσης αναδείχθηκε ο Ρίτσαρντς Άιτσμπουρς της Stella Azzurra. 

Ρεπορτάζ: giafkasports.gr

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ