Πρεμιέρα με νίκη για τον Αντίμαχο στους Λειψούς
Αθλητισμός
27/10/2023

Με ιδανικό τρόπο ξεκίνησε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο νεανικός Αντίμαχος που επικράτησε με 3-5 του Α.Ο Λειψών στην πρεμιέρα της Β’ κατηγορίας του Ομίλου νήσων.

Η ομάδα του Μιχάλη Σκαλέρη άνοιξε το σκορ με τον Πανταρώτα στο 18’ ενώ λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους ο Συνεσίου με όμορφο πλασέ έκανε το 0-2 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Χατζησταμάτης με πέναλτι έκανε το 0-3 για να μειώσει στο 63’ ο Καΐρης για τους γηπεδούχους. Ο Μάνης με αυτογκόλ στο 70′ και ο Κόμπος με γκολ στο 76’ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 1-5 για να μειώσει στο τέλος στο 82’ και στο 88’ ο Γαμπιέρης διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 3-5.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζουμαλάκης με βοηθούς τους Μαρίνο και Στρατίκη.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Λειψών: Σπύρου, Παραδείσης (74′ Παπαδέλιας Ν.), Λαούντος, Γρύλλης Π., Κραμβουσανός (46′ Δωδέκατος), Αναγνωστόπουλος, Γαμπιέρης Ν., Καΐρης, Μάγγος (70′ Κουτούζος), Παπαδέλιας Ε., Μάνης.

Αντίμαχος: Τσαραπατσάνης (86′ Ζήκας), Χαντακάρος (86′ Δρόσος Β.), Τσατσακλάς Α., Πανταρώτας (77′ Τσιτσιλιάγκος), Διακαντώνης, Συνεσίου, Χατζησταμάτης (84′ Λιτσάι), Κόμπος Θ., Ανδρογιώργης, Κόμπος Σ., Δημαράκης.

πηγή: giafkasports.gr

Ρεπορτάζ