Εύκολη πρόκριση για την Αναγέννηση Ασφενδιού στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου
Αθλητισμός
23/11/2023

Την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου Δωδεκανήσου πήρε η Αναγέννηση Ασφενδιού που επικράτησε στο ανακαινισμένο γήπεδο Καλύμνου των Αργοναυτών, με 2-5 και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλο της απ’ το ματς, Α.Ο Πυλίου – ΠΑΟΚ Κω.

Οι “πράσινοι” κατάφεραν απ’ το πρώτο κιόλας μέρος να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση αφού στο 10’ ο Στάκκος έκανε το 0-1 ενώ στο 16’ ο Σπύρου σκόραρε για το 0-2 με τον ίδιο μάλιστα λίγο πριν το φινάλε του ημιχρόνου να σκοράρει ξανά για το 0-3 κλειδώνοντας ουσιαστικά την πρόκριση. 

Στο δεύτερο μέρος ο Θάνος Παπαχαραλάμπους ανέβασε τον δείκτη του σκορ κάνοντας το 0-4 με τους Αργοναύτες να μειώνουν με τους Βαβλά και Φραγκονικόλα (πεν.) για να γράψει το τελικό 2-5 ο Σπύρου λίγο πριν την λήξη του ματς σημειώνοντας έτσι και προσωπικό χατ- τρικ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Ωραιόπουλος με βοηθούς τους Xατζηαλεξίου και Μαρίνο.

Οι συνθέσεις

Αργοναύτες Καλύμνου: Νικολάκης, Πιζάνιας Μ., Σιγάλας, Πιζάνιας Σ., Πιζάνιας Π., Φραγκονικόλας, Χουρδάς, Χατζηαντωνίου (65′ Μαραγκός), Βαβλάς, Πιζάνιας Ν. (46′ Γλυνάτσης)

Αναγέννηση Ασφενδιού: Τυράς, Σωτίρι, Σπύρου, Κουρζής (55′ Κεφαλιανός), Βρέττης, Παπαχαραλάμπους (55′ Ζαίμι), Στάκκος, Γεροβασίλης, Θεοδώρου, Πης, Φούκης

πηγή: giafkasports.gr

Ρεπορτάζ