Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Α.Ο Πυλίου απ’ την Ελλάς Σύρου
Αθλητισμός
12/12/2023

Την ήττα με 1-2 γνώρισε ο Α.Ο Πυλίου απ’ την Ελλάς Σύρου για την 14η αγωνιστική της Γ’Εθνικής (3ος Όμιλος), ένα αποτέλεσμα που αφήνει τους “βυσσινί” αρκετά χαμηλά στην βαθμολογία ενώ η Ελλάς Σύρου έφτασε τους 22 βαθμούς. Μηνάς και Μούντριχας πέτυχαν τα γκολ των φιλοξενούμενων ενώ για τον Α.Ο Πυλίου μείωσε στο 86′ Βουκομάνοβιτς.

Εικόνα 

Το πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά κακό ποιοτικά με πολλές διακοπές λόγω τραυματισμών και με τις δύο ομάδες να προσπαθούν κυρίως από στημένες μπάλες να απειλήσουν. Η πρώτη τελική στο ματς ήρθε στο 29′ όταν το σουτ του Μπόσιο έξω απ’ την περιοχή κόντραρε και κατέληξε κόρνερ ενώ στο 30′ το δυνατό σουτ του Τσιτσεκίδη πέρασε ψηλά πάνω απ’ την εστία του Παπαδόπουλου για να οδηγηθούμε χωρίς σκορ στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο μέρος ο Α.Ο Πυλίου μπήκε αρχικά με διάθεση να κυκλοφορήσει και να ψάξει απ’ τα πλάγια τον τρόπο να απειλήσει αλλά όσο περνούσε η ώρα η Ελλάς Σύρου έβγαλε μεγαλύτερη ενέργεια στις μονομαχίες πήγε το παιχνίδι στα μέτρα της και στο 65′ απείλησε όταν απ’ το γύρισμα του Μηνά, ο Μελισσόπουλος έκανε την προβολή με την μπάλα να περνά άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε το 0-1 όταν ο Μήνας κέρδισε την κόντρα έξω απ’ την περιοχή και με πλασέ νίκησε τον Καλαντζή δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του. Μάλιστα η Ελλάς Σύρου που πατούσε καλύτερα στο παιχνίδι βρήκε και δεύτερο γκολ στο 78′ όταν ο Μπόσιο έκανε την κάθετη πάσα και ο Μούντριχας με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα του Καλαντζή για το 0-2.

Δύο λεπτά αργότερα ο Α.Ο Πυλίου απείλησε με την κεφαλιά του Συντιχάκη να περνά άουτ ενώ στο 86’ οι γηπεδούχοι μπήκαν στην διεκδίκηση του ματς όταν ο Αλομπισάτ έκανε την σέντρα απ’ τα δεξιά η μπάλα γλίστρησε απ’ τα χέρια του Παπαδόπουλου και ο Βουκομάνοβιτς που παραμόνευε την έκανε από κοντά το 1-2.

Στα λεπτά που απέμειναν οι γηπεδούχοι προσπάθησαν δεν έβγαλαν όμως φάση στην αντίπαλη εστία ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Λάλκοβιτς. 

Ο κορυφαίος

Εξαιρετικό παιχνίδι απ’ τον Μηνά που έτρεξε ασταμάτητα, βοήθησε αρκετά και στον ανασταλτικό τομέα ενώ ήταν αυτός που άνοιξε τον δρόμο της νίκης με το γκολ του στο 0-1.

Στο ύψος

Απροσπέλαστος αμυντικά ο Μάγκας που κέρδισε όλες τις μονομαχίες στο κέντρο της άμυνας, βγαίνοντας πρώτος στην μπάλα στις περισσότερες περιπτώσεις.

Διαιτησία

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θωμόγλου με βοηθούς τους Καμπιώτη και Μπόντζο.

Οι συνθέσεις

Α.Ο Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καλαντζής, Συντιχάκης, Χιντζίδης (18΄λ.τ. Τσιτσεκίδης), Μούλας, Πολύζος, Βουκομάνοβιτς, Λάλκοβιτς, Δρόσος (58’ Τζανουλίνος), Χατζηνικολάου (58’ Κότζα), Χατζηβασίλης, Σχουλλής (73’ Αλομπισάτ).

Ελλάς Σύρου (Παναγιώτης Χριστοφιλέας): Παπαδόπουλος, Ζαφείρης, Παράβαλος (25’ λ.τ. Πρεβεζιάνος), Μούντριχας, Μπόσιο, Φάμπρι, Μηνάς (90’ Συριανός), Μελισσόπουλος (77’ λ.τ. Μπακατσέλος), Μάγκας, Οικονομόπουλος, Ζάχι.

πηγή:giafkasports.gr

Ρεπορτάζ