Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Αναγέννηση Ασφενδιού
Αθλητισμός
17/12/2023

Την ανοδική της πορεία συνεχίζει η Αναγέννηση Ασφενδιού η οποία στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής επικράτησε με 4-0 της Α.Ε Κατταβιάς και ανέβηκε έτσι στην 5η θέση της βαθμολογίας. Σπύρου (2), Χατζησουλεϊμάν και αυτογκόλ του Βαρδόπουλο τα γκολ για τους “πράσινους”.

Εικόνα

Η Αναγέννηση Ασφενδιού ήταν αυτή που είχε την κατοχή σε όλο το πρώτο ημίχρονο και έψαχνε τους χώρους απέναντι στην άμυνα της Κατταβιάς για να βρει τον τρόπο να απειλήσει την εστία του Μαυρουδή. Οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν εξαιρετικά με την Αναγέννηση να προσπαθεί από πλάγια να βρει λύσεις ωστόσο απείλησε με ένα σουτ του Σπύρου με το πρώτο μέρος να ολοκληρώνεται χωρίς τέρματα.

Ότι δεν έγινε στο πρώτο μέρος έγινε μέσα σε ένα τέταρτο στο δεύτερο μέρος όταν στο 48’ ο Βαρδόπουλος έστειλε άθελα του την μπάλα στα δίχτυα του Μαυρουδή για το 1-0. Τρία λεπτά αργότερα ο Στάκκος έκανε την σέντρα για να στείλει ο Σπύρου την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 ενώ στο 56’ ο Σπύρου ήταν αυτος που δημιούργησε με τον Χατζησουλεϊμάν από πλεονεκτική θέση να  γράφει το 3-0.

Στο 61’ ήρθε το 4-0 με το γκολ του Σπύρου και στην συνέχεια η Αναγέννηση έριξε τον ρυθμό της με τον Δημήτρη Πη να φτάνει σε δύο περιπτώσεις κοντά στο γκολ μέχρι το τέλος του ματς, ωστόσο το 4-0 έμεινε μέχρι και την λήξη της αναμέτρησης.

Ο κορυφαίος

Ο Μάριος Σπύρου για ένα ακόμη παιχνίδι έδειξε ότι βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση πετυχαίνοντας δύο τέρματα και δημιουργώντας ένα ακόμη.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Ασφενδιού (Ματθαίος Θωνιάτης – Γιάννης Τσολακίδης): Μιχαλάκης, Θεοδώρου Ν., Θωνιάτης, Σπύρου (87’ Θεοδώρου Γ.), Κουρζής, Ζαίμι, Στάκκος (87’ Τράκας), Χατζησουλεϊμάν, Παπαχαραλάμπους (46’ Πης), Βρέττης (65’ Κεφαλιανός Γ.), Γεροβασίλης (60’ Φούκης).

Α.Ε Κατταβιά (Βασίλης Κρητικός): Μαυρουδής, Βαρδόπουλος (71’ Παπαντωνίου), Φαρτομέρης, Καλόψυχος, Γαμπιεράκης, Δρακόπουλος, Γιακουμάκης (56’ Δαφερέρας), Κούτσι, Ταμπουρατζής, Στεργιόπουλος, Πάπα.

 

giafkasports.gr