ΑΣ ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ: Πρωτάθλημα Παμπαίδων Φοίβος - Έσπερος 52-66
Αθλητισμός
16/01/2024

Στον χθεσινό αγώνα μεταξύ των Παμπαίδων, οι αθλητές και των δύο ομάδων όχι μόνο έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό προσφέροντας ένα εξαιρετικό θέαμα σε γονείς, συγγενείς και φίλους που γέμισαν τις εξέδρες του κλειστού γυμναστηριου Κω, αλλά και σε κλίμα άριστο-ουσιαστικά ο αγωνας ήταν μεταξύ συμμαθητών και φίλων-έδωσαν για μία ακόμα φορά το καλό παράδειγμα σε εμάς τους ενήλικες, υπενθυμίζοντας μας την ουσία και τη χαρά ενός αγώνα, προσπαθώντας με πάθος και ενθουσιασμό να βοηθήσουν την ομάδα τους να έχει το καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς όμως να χάνουν τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της αγάπης και της φιλίας. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ανεξαιρέτως, χαιρόμαστε που βρισκόμαστε δίπλα τους, αξίζει να ασχολούνται με τον αθλητισμό όταν όχι μόνο ασκούνται αλλά διδάσκονται σωστά τις αξίες του.

 

Τα δεκάλεπτα ήταν: 14-18, 25-27(ημ.), 42-45, 52-66

 

ΦΟΙΒΟΣ ΚΩ 1 (Σουλιώτης): 

Παραδείσης, Πουλάς 2, Κατσιούλας 1, Σοφτά, Καλλούδης 2, Φάκας 7, Απόστολόπουλος 2, Ιωαννίδης, Σύρης 2, Νάκης Α. 22, Χατηζημιχαήλ 8, Νάκης Κ. 6.

 

ΕΣΠΕΡΟΣ ΚΩ (Χατζηστέργος-Χοχλαστός): Τσιάπος, Τρουμούσης, Χατζηστέργος Μ. 28(1), Σαμαράς 2, Ξυπολυτάς, Χατζηστέργος Θ. 16(1), Δρίβας, Χατζημιχαήλ 3, Σιούτας, Βασιλειάδης 7, Χατζημάρκος 10(1).