Δεν άντεξε στο Βάτι ο ΠΑΟΚ Κω και γνώρισε την ήττα με 1-0
Αθλητισμός
18/01/2024

Με γκολ του νεαρού Τόλη στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Διαγόρας Βατίου επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ Κω στο γήπεδο «Σταύρος Μπούρδας» και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Το ματς

Φτωχό από πλευράς δημιουργίας το πρώτο μέρος με τις δυο ομάδες να μονομαχούν κυρίως στον χώρο του κέντρου. Στο 6ο λεπτό ο Κεφαλιανός απείλησε για πρώτη φορά με διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με την ομάδα του Γιάννη Καμπούρη να έχει μια ελαφριά υπεροχή στο ματς. Στο 13ο λεπτό ο Λαζελάρι έφυγε στην αντεπίθεση, πήρε μέτρα, έκανε το σουτ, με τον Κονταντώνη να διώχνει χωρίς κανένα πρόβλημα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Κεφαλιανός προσπάθησε να απειλήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ με την μπάλα να καταλήγει στην αγκαλιά του Παπαβεργή. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να βρουν τον τρόπο να ξεκλειδώσουν τις αντίπαλες άμυνες.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ ΚΩ στο 47ο λεπτό να περνάει στην αντεπίθεση, Ο Μαργαρίτης συνεργάστηκε άψογα με τον Κεφαλιανό, όμως το πλασέ του δεύτερου κατέληξε πάνω στον Παπαβεργή. Στο 59ο λεπτό ο Μαργαρίτης βρήκε χώρο έξω από την περιοχή έπιασε ένα γεμάτο σουτ, με την μπάλα να περνάει άουτ. Στη συνέχεια ο Διαγόρας έβγαλε αντίδραση ψάχνοντας το γκολ. Στο 62ο λεπτό ο Λυκοπάντης μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, ο Κονταντώνης έδιωξε προσωρινά και στην επαναφορά ο Βογιατζής πήρε την μπάλα, έκανε το σουτ, με τον γκολκίπερ των φιλοξενούμενων να διώχνει και πάλι την μπάλα.

Με την συμπλήρωση του 65ου λεπτού η ομάδα του Γιάννη Καμπούρη βρήκε το γκολ που έψαχνε. Ο Λαζελλάρι έξω από την περιοχή έσπασε την μπάλα για τον Τόλη, με τον δεύτερο να πλασάρει ιδανικά για το 1-0. Στο 70ο λεπτό ο Φονσέκα απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή με τον Παπαβεργή να διώχνει σε κόρνερ. Ενώ δυο λεπτά αργότερα ο Μαργαρίτης έκανε την σέντρα από αριστερά, ο Αλεξούδης μπήκε στην πορεία της μπάλας, έκανε το πλασέ με την μπάλα να περνάει άουτ. Στο 75ο λεπτό ο Λαζελάρι προσπάθησε να απειλήσει με ένα μακρινό σουτ με τον Κονταντώνη να μην ανησυχεί. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσα. Πιο συγκεκριμένα ο Σώνο από αριστερά έκανε το γύρισμα προς το ύψος του πέναλτι, ο Αλεξούδης μπήκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ στην κίνηση έστειλε την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

MVP

Ο Ρεντίον Λαζελάρι ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα, ενώ είχε συμμετοχή στο γκολ της ομάδας του. Πολύ καλό παιχνίδι και από τον Χρήστο Τσιώνη με τον ακραίο αμυντικό να καταπίνει αρκετά χιλιόμετρα.

Στο ύψος του

Πολύ καλό παιχνίδι από τον Αλέξανδρο Μαργαρίτη στο ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ ΚΩ. Ο έμπειρος μέσος έτρεξε αρκετά ενώ από τα πόδια του ξεκινούσαν σχεδόν όλες οι επιθέσεις της ομάδας του.

Διαιτησία

Θωμάς Πατσιόπουλος

Βοηθοί: Πηδιάκης, Κασιώτης

Οι συνθέσεις

Διαγόρας Βατίου (Γιάννης Καμπούρης): Παπαβεργής, Καλογήρου, Τσιώνης, Έλληνας (63’ Τσιπιζίδης), Αυγενικού, Λάππας, Μικκιού (85’ Πεταυράκης), Βογιατζής (63’ Κριεζής), Λυκοπάντης, Λαζελλάρι, Κασιμάτης (46’ Τόλη)

ΠΑΟΚ ΚΩ (Σπύρος Οχτάρας): Κονταντώνης, Ραμόλλι, Βογιατζής, Φονσέκα, Αππάς, Ζήκος (91’ Σώνο), Μαργαρίτης, Χιούσι, Κεφαλιανός, Ευσταθιάδης (60’ Αλεξούδης), Καλιάμπος

XXSPORTS.ORG

Ρεπορτάζ