Βόλεϊ: Νίκη με διπλή σημασία πέτυχαν οι γυναίκες του Ανταγόρα Κω, ο οποίες κέρδισαν με 3-0 σετ τον Α.Ο. Αθλοπαιδιών
Αθλητισμός
25/01/2024

Νίκη με διπλή σημασία πέτυχαν οι γυναίκες του Ανταγόρα Κω, ο οποίες κέρδισαν με 3-0 σετ τον συντοπίτη Α.Ο. Αθλοπαιδιών και μάλιστα θα έχουν το πλεονέκτημα σε περίπτωση ισοβαθμίας, αφού είχαν χάσει με 3-1 σετ στον α’ γύρο.

Η ομάδα του Στράτου Μπίλλη ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήρε άνετα την «καθαρή» νίκη στο κλειστό γυμναστήριο «Δ. Παππούλης».

Ήταν η δεύτερη νίκη για τον Ανταγόρα και θα γίνει μάχη για την τέταρτη προνομιούχο θέση, που οδηγεί στο φάιναλ-φορ, με δεδομένο ότι οι τρεις πρώτες έχουν κάτοχο (Τελχινίδα, Ροδίων Άθλησις, Α.Ε.Σ.Π. Φοίνικας). Και στα τρία σετ η εικόνα της αναμέτρησης (12η αγωνιστική) ήταν ίδια, με τον Ανταγόρα να ελέγχει το παιχνίδι και να παίρνει τη σημαντική νίκη.

Τα σετ: 25-18 (25’), 25-19 (30’), 25-18 (20’)
Διαιτητές: Δημόπουλος- Τσιρπανλής/ Μάζαρης

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ (Στράτος Μπίλλης): Ντόκα, Παστρικού, Βασιλακάκη, Σταμάτη, Βλαχοκώστα, Τσουτσούμη, Μήλα, Κωσταντή, Ανδριοπούλου, Τόσκα, Φορλίδη, Haidi.

Α.Ο. ΑΘΛΟΠΑΙΔΙΩΝ ΚΩ (Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου): Αλάβανου, Κασκαβέλη, Κώστογλου, Μανσούρ, Ζαμάγια, Καρπούζη, Κυπραίου, Λάμπρου, Παρβαντώνη, Στάμου, Χρηστοφή, Μπαρδάκη, Πισσάρη.

Ρεπορτάζ