Έμειναν στην ισοπαλία, Ερμιονίδα και Α.Ο Πυλίου
Αθλητισμός
29/01/2024

Στο 0-0 έμειναν, Α.Ε Ερμιονίδας και Α.Ο Πυλίου για την 19η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (3ος Όμιλος) με τους “βυσσινί” να φτάνουν έτσι τους 20 βαθμούς και να καλούνται να πάρουν νίκες στα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια με Παναιγιάλειο και Μύκονο.

Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν ιδιαίτερα καλό ποιοτικά με τους φιλοξενούμενους να έχουν την πρώτη τους καλή στιγμή με το σουτ του Μεντή να κοντράρει και να καταλήγει κόρνερ. Ο Εσαλέ δοκίμασε τα πόδια του στο 34′ με το πλασέ του να καταλήγει στην αγκαλιά του Πονηρού ενώ ο Α.Ο Πυλίου έγινε απειλητικός ξανά στο φινάλε του ημιχρόνου με τον Μπρέμπο.

Στο δεύτερο μέρος οι “βυσσινί” προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοση τους και απείλησαν ξανά με Εσαλέ και Δρόσο με το σουτ του τελευταίου μέσα απ’ την περιοχή να περνά πάνω απ’ την εστία του Πονηρού. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν στην συνέχεια από στημένες φάσεις να φτάσουν στο γκολ ωστόσο το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Κορώνιας με βοηθούς τους Γκούβα και Τσέλιο.

Οι συνθέσεις

Α.Ε Ερμιονίδας (Παναγιώτης Διλμπέρης): Πονηρός, Μαγκαφίνης (50′ λ.τ. Τζιέρης), Βιρβίλης, Μιγιένγκα, Ζεκιράι, Ντινόπουλος, Αλεξανδρής, Οικονομίκος, Σκρίντα, Ψύχας, Τάσιος

Α.Ο Πυλίου (Στέφανος Χατζησεβαστός): Καζέλης, Συντιχάκης, Τζανουλίνος, Μπριλάκης, Εσαλέ (80′ Καρακούσης), Μπρέμπος, Δρόσος, Λάντζιος (62′ Bουκομάνοβιτς), Τσιτσεκίδης, Μεντής, Χατζηνικολάου (90′ Παπαναστασίου).

Φώτο απ’ την σελίδα της Ερμιονίδας στο Facebook

πηγή: giafkasports.gr