Τεράστια πρόκριση για τον Ολυμπιακό του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου στους «16» του Youth League
Αθλητισμός
08/02/2024

Ολυμπιακός έτοιμος για μεγάλα πράγματα! Οι παίκτες του δικού μας Σωτήρη Συλαϊδόπουλου κατέθεσαν και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» απέναντι στην ισχυρή Ίντερ, δεν μάσησαν από το γεγονός ότι έπαιζαν με δέκα από το 73’ και πήραν τεράστια πρόκριση στους «16» του UEFA Youth League με 6-5 στα πέναλτι (μετά το 0-0 του 90λεπτου).

Ιστορική στιγμή για τους «ερυθρόλευκους» που περνούν για δεύτερη φορά στην εν λόγω φάση και πετούν εκτός μια σπουδαία ομάδα, με τον Κότσι να είναι ο μοιραίος για την Ίντερ, αφού έχασε το τελευταίο πέναλτι και ενώ νωρίτερα οι Πειραιώτες είχαν κάνει το 6/6.

Την Παρασκευή μαθαίνει αντίπαλο ο Ολυμπιακός, με την κληρωτίδα να έχει σπουδαία ονόματα όπως οι Σίτι, Ζάλτσμπουργκ, Μίλαν και άλλες ακόμη υπερδυνάμεις!

Συγκεκριμένα η διαδικασία:

Ολυμπιακός: Μουζακίτης 1-0

Ίντερ: Στάνκοβιτς 1-1

Ολυμπιακός: Μπάκουλας 2-1

Ίντερ: Ντι Μάτζιο 2-2

Ολυμπιακός: Μ. Κωστούλας 3-2

Ίντερ: Οβούσου 3-3

Ολυμπιακός: Λιατσικούρας 4-3

Ίντερ: Στάντε 4-4

Ολυμπιακός: Τανούλης 5-4

Ίντερ: Σαρ 5-5

Ολυμπιακός: Κ. Κωστούλας 6-5

‘Ίντερ: Κόσι ΑΟΥΤ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Πρεκατές, Κουτσογούλας (88′ Τανούλης), Μπάκουλας, Μουζακίτης, Αλαφάκης (84′ Ντάμα), Πνευμονίδης (79′ Λιατσικούρας), Παπακανέλλος και Θ. Κωστούλας.

ΙΝΤΕΡ (Κίβου): Ραϊμόντι, Αϊντού, Στάντε, Στάμπιλε (62′ Αλεξίου), Κότσι, Ντι Μάτζιο, Στάνκοβιτς, Μπέρενμπρουχ (86′ Ντε Πιέρι), Καμάτε (70′ Μοσκόνι), Σαρ και Κιέτο (62’ Ογούσου).

Ρεπορτάζ