Συνεχίζει το νικηφόρο της σερί η Αναγέννηση Ασφενδιού
Αθλητισμός
10/02/2024

Την καλή της πορεία συνεχίζει η Αναγέννηση Ασφενδιού η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Πεταυράκη απ’ τον Διαγόρα Βατίου κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 για την 20η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Δωδεκανήσου. Σκόρερ για τους «πράσινους» ήταν οι Παπαχαραλάμπους και Πης.

Εικόνα

Η Αναγέννηση απείλησε πρώτη μόλις στο 6′ με το σουτ του Κόκκαλη να περνά άουτ ενώ στο 18′ ο Κριεζής έκλεψε την μπάλα απ’ τον Θωνιάτη μπήκε στην περιοχή αλλά το σουτ που επιχείρησε από διαγώνια θέση πέρασε άουτ. Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν ψηλά και στο 21′ κατάφεραν να σκοράρουν όταν ο Κριεζής έκανε μια καταπληκτική κούρσα την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον επερχόμενο Πεταυράκη και ο νεαρός με πλασέ έκανε το 0-1.

Η αντίδραση των γηπεδούχων ήταν άμεση αφού στο 26ο λεπτό ο Μάριος Σπύρου έκανε την κάθιετη πάσα στον Παπαχαραλάμπους και εκείνος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Δαρζέντα κάνοντας το 1-1.

Μετά την ισοφάριση η Αναγέννηση πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, είχε την κυκλοφορία και κατάφερε στο 39′ να πετύχει και δεύτερο γκολ όταν μετά από πάσα του Παπαχαραλάμπους ο Δημήτρης Πης με πλασέ με το αριστερό έξω απ’ την περιοχή αιφνιδίασε τον Δαρζέντα στέλοντας την μπάλα στην αριστερή του γωνία για το 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

To δεύτερο ημίχρονο δεν είχε καλό ρυθμό με τις φάσεις μπροστά απ’ τις δύο εστίες να είναι λιγοστές. Το Βάτι πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να απειλήσει. Στο 69′ ήρθε η πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου με το μακρινό σουτ του Σπύρου ενώ στο 80′ το σουτ του Πεταυράκη από μακριά κατέληξε άουτ.

Στο 81′ η Αναγέννηση απείλησε με τον Γεροβασίλη ενώ στις καθυστερήσεις οι “πράσινοι” βρήκαν χώρους και στο 93′ έχασαν σπουδαία ευκαιρία με τον Σπύρου με τον Δαρζέντα να κρατά το 2-1. Η τελευταία καλή στιγμή ήρθε στο 95′ όταν η σέντρα σουτ του Λαζελάρι κατέληξε στην αγκαλιά του Μιχαλάκη με το 2-1 να μένει έτσι μέχρι την λήξη.

Ο κορυφαίος

Ο Θάνος Παπαχαραλάμπους βοήθησε αρκετά τους “πράσινους” κυρίως όταν ήρθε εσωτερικά, πέτυχε ένα γκολ και είχε και μια ασσίστ στην αναμέτρηση.

Στο ύψος του

Ο Κριεζής έδωσε μάχες στην κορυφή της επίθεσης, προσπάθησε αρκετά για τον Διαγόρα Βατίου και ήταν μαζί με τον Τσιπιζίδη απ’ τους καλύτερους της ομάδας του.

Διαιτησία

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαστρογιαννάκος με βοηθούς τους Βέρροιο και Φραγκιαδάκη.

Οι συνθέσεις

Αναγέννηση Ασφενδιού (Γιάννης Τσολακίδης – Ματθαίος Θωνιάτης): Μιχαλάκης, Ζαίμι, Θωνιάτης, Σωτίρι, Σπύρου, Κόκκαλης (55′ Αρκούδας), Φούκης, Γεροβασίλης, Μαυρίδης, Πης (92′ Θεοδώρου Γ.), Παπαχαραλάμπους (76′ Κεφαλιανός)

Διαγόρας Βατίου (Γιάννης Καμπούρης): Δαρζέντας, Καμπούρης (54′ Λερογιάννης), Καραγιάννης, Τόλη, Λάππας, Έλληλας, Τσιπιζίδης, Κριεζής, Λυκοπάντης, Πεταυράκης, Βογιατζής (63′ Λαζελάρι).

giafkasports.gr

 

Φωτογραφίες