Καλή εμφάνιση και νίκη απέναντι στον Διαγόρα για τις γυναίκες του Ανταγόρα
Αθλητισμός
15/02/2024

Tην 5η του νίκη και 3η συνεχόμενη στην Κω πανηγύρισε ο Ανταγόρας που επικράτησε με 3-0 σετ του Διαγόρα κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση στο Κλειστό γυμναστήριο Κω «Δ.Παππούλης για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι “πράσινες” ήταν αλάνθαστες στα δύο πρώτα σετ τα οποία και πήραν σχετικά εύκολα με 25-14 και τα δύο. Ο Διαγόρας βελτίωσε την υποδοχή και και είχε καθαρό μυαλό στις επιθέσεις του στο τρίτο σετ και έφτασε κοντά στην κατάκτηση του όντας μπροστά στο σκορ με 14-22 . Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχες με την Σταμάτη στο σερβίς κατάφερε να τρέξουν ένα σερί 10-0 και να πάνε το ματς στο 24-22 και συνολικά με ένα επιμέρους σκορ 11-1 κατάφεραν να κατακτήσουν και το τρίτο σετ μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς.

Τα σετ: 25-14 (20’), 25-14 (22’), 25-23 (32’)
Διαιτητές: Δημόπουλος- Μάζαρης/ Πέτρου

ΑΝΤΑΓΟΡΑΣ ΚΩ (Στράτος Μπίλλης): Λίλα, Ανδριοπούλου, Βλαχοκώστα, Μήλα, Παστρικού, Τσουτσούμη, Φωλιά,  Τόσκα, Βασιλάκάκη, Κωσταντή, Ντόκα, Σταμάτη, Φορλίδη, Χατζηστέργου.

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Λοΐζος Παπακωνσταντίνου): Λίλα, Μπόνη, Πέρου, Χατζηαναστασιάδη, Μαυρίδου, Φράγκου, Άντερσεν, Δανελλάκη, Ηλιοπούλου, Αρχαγγελίτη, Δεδούση, Εγιούποβα, Ζωγράφη, Κουλοχέρα.

Ρεπορτάζ