Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα γίνει η κοπή της πίτας του Ιπποκράτη με προσκεκλημένο τον Μπάνε Πρέλεβιτς
Αθλητισμός
16/02/2024

Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας του Ιπποκράτη όπου παράλληλα θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου του Μπάνε Πρέλεβιτς και θα τιμηθούν κάποιοι άνθρωποι για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Αναλυτικά:

Ο ΑΣ ΚΩΩΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ την Κυριακή 25/2/2024 στις 18:00 προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου στην ετήσια κοπή της πίτας των τμημάτων του στο ξενοδοχείο KOSTA PALACE.

Προσκεκλημένος του συλλόγου θα είναι ο αντιπεριφερειάρχης ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ και ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του Ευρωπαϊκού μπάσκετ Μπάνε Πρέλεβιτς.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΕΚΦΡΑΣΗ θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Μπανε με τίτλο «Η δύναμη της ήττας». Για την διαχρονική προσφορά τους στον αθλητισμό του νησιού θα βραβευτούν η Μαρία Βαμβακίδου γυμνάστρια απόφοιτος ΤΕΦΑΑ , ο Αλκιβιάδης Χατζηνικολάου γυμναστής απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και ομοσπονδιακός προπονητής εθνικής ομάδας Beach Volley και ο βετεράνος αθλητής και αρχηγός του συλλόγου Φραγκούλης Μαούνης. Το ταξίδι συνεχίζεται.