Τίμησαν την μνήμη του Γιώργου Παναγιώτου στην Καρδάμαινα (pics)
Αθλητισμός
19/02/2024

Mε ιδιαίτερη επιτυχία και με την παρουσία αρκετού κόσμου πραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά «Γιώργος Παναγιώτου» αφιερωμένο στην μνήμη ενός ανθρώπου που προσέφερε αρκετά και στον αθλητισμό αλλά και στον πολιτισμό της Καρδάμαινας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός σε όλους.

Η Δόξα Καρδάμαινας καλώντας ομάδες του νησιού στις ηλικιακές κατηγορίες Κ-6, Κ-8 και Κ-10 θέλησε να τιμήσει την μνήμη του σε ένα γήπεδο που γέμισε με χρώματα και παιδικές φωνές. Οι «μελανόλευκοι» μάλιστα παρέδωσαν μια αναμνηστική πλακέτα στην κόρη του Ανθίππη, ενώ εκ μέρους της Δόξας ο Δημήτρης Παντελής τόνισε ότι είναι σημαντικό να γίνει θεσμός αυτή η διοργάνωση γιατί το «Γιωργί» ήταν ένας άνθρωπος που το άξιζε και με το παραπάνω με την στάση ζωής τους και με την προσωπικότητα.

Με αρκετή συγκίνηση η κόρη του Ανθίππη, ευχαρίστησε την Δόξα και τον κόσμο ενώ και ο πρόεδρος της κοινότητας, Γιώργος Ψύρης έκανε αναφορά στα χρόνια που έπαιζαν μαζί ποδόσφαιρο και τόνισε με την σειρά του πόσο άδικος και απρόσμενος ήταν ο τρόπος που έφυγε.

Με ένα ζεστό χειροκρότημα και ένα χαμόγελο όλοι μαζί θυμήθηκαν και τίμησαν έναν ευτυχισμένο, μερακλή και καλό άνθρωπο όπως ήταν ο Γιώργο Παναγιώτου.

To ευχαριστώ της οικογένειας του

Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θέλουμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε την διοίκηση και όλους τους ποδοσφαιριστές για την διοργάνωση τουρνουά στην μνήμη του λατρευτού μας πατέρα, συζύγου, παππού, Γιώργου Παναγιώτου. Με την κίνηση αυτή δείξατε την έμπρακτη αγάπη σας σ’ έναν άνθρωπο που πρόσφερε στην ομάδα απ’ την ίδρυση της μέχρι που έφυγε.

Το «ευχαριστώ» της Δόξας Καρδάμαινας για το 1ο τουρνουά «Γιώργος Παναγιώτου»

Το 1ο Τουρνουά “Γιώργος Παναγιώτου” διεξήχθη σήμερα στο σπίτι της ομάδας, το γήπεδο Καρδάμαινας, το οποίο στόλισε με την παρουσία του επί σειρά ετών το Γιωργί μας.

Εκ μέρους του ΔΣ, των προπονητών και των αθλητών του Συλλόγου θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συλλόγους, τους νεαρούς αθλητές και τους γονείς που μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτή την πολύ σημαντική ημέρα για μας.

Ευχαριστούμε την οικογένεια του αγαπημένου μας Γιωργιού που είναι πάντα κοντά στην ομάδα μας.

Ευχαριστούμε το GiafkaSports όπως και τον κ.Ηλία Σημαντηράκη για την κάλυψη και προβολή του τουρνουά.

Ευχαριστούμε την κ. Ζωή Στογιαννίδου και τις Life Nannies για την εθελοντική συμμετοχή και την χαρά που μοίρασαν στα παιδιά.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της Επιτροπής Καλλιέργειας κ. Μικρόπουλο Ιωάννη για την καθοδήγηση κατά την οργάνωση του προγράμματος των αγώνων.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε δημόσια τον προπονητή ακαδημιών, μέλος του ΔΣ, πρώην αρχηγό και “σημαία” της ομάδας μας, Δημήτρη Παντελή για τη συνολική οργάνωση και εποπτεία όλου του προγράμματος.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ