Έκοψε την πίτα του ο Ανταγόρας
Αθλητισμός
19/02/2024

Στο Αθλητικό πολύκεντρο έκοψε την πίτα του ο ΠΑΣ Ανταγόρας με την παρουσία γονέων αλλά και αθλητών και αθλητριών και απ’ τα τρία ενεργά τμήματα του συλλόγου, την άρση βαρών, το βόλεϊ και το ποδόσφαιρο. Οι προπονητές των τμημάτων, Χρήστος Σπύρου, Στράτος Μπίλλης και Ηλίας Κίτσιος έδωσαν το παρών όπως και όλο το Δ.Σ του συλλόγου.

Την πίτα ευλόγησε ο πάτερ Περικλής Κιάρης και στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου, Μάριος Πλούμπης. Αφού αρχικά ευχαρίστησε τους γονείς για την παρουσία τους όπως και τα παιδιά ενώ ευχήθηκε και καλή επιτυχία στο νέο Δ.Σ με το οποίο ήδη έχει μια εξαιρετική συνεργασία θέλησε να αναφερθεί στην «απουσία επισήμων».

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά το τελευταίο διάστημα έγινε δέκτης παραπόνων απ’ τους υπεύθυνους των τμημάτων για προβλήματα που αφορούν μεταξύ άλλων και την καθημερινότητα τους και το διοικητικό συμβούλιο θέλησε με αυτόν τον τρόπο να εκφρασει την δυσαρέσκεια του για την κακή μέχρι στιγμής συνεργασία με την δημοτική αρχή έχοντας πάντως την καλή διάθεση να μπει μια νέα βάση άμεσα.

Φωτογραφίες
Ρεπορτάζ