Την ήττα με 4-0 γνώρισε ο ΠΑΟΚ Κω απ’ τον Κλεόβουλο Λίνδου για την Α' κατηγορία
Αθλητισμός
20/02/2024

Ανεβάζοντας την απόδοση τους στο δεύτερο ημίχρονο και έχοντας και το αριθμητικό πλεονέκτημα απ’ το 26ο λεπτό μετά την κόκκινη του Ραμόλλι οι ποδοσφαιριστές του Κλεόβουλου Λίνδου πέτυχαν τέσσερα γκολ και πέρασε απ’ το παλιό Ανταγόρας κερδίζοντας τον ΠΑΟΚ Κω. Σκόρερ για την ομάδα του Παναγιώτη Ζούνη που έφτασε τους 32 βαθμούς στο πρωτάθλημα οι Τζελάι (2), Διακογεωργίου και Αρφαράς.

Εικόνα

Οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα το ματς έχοντας την κατοχή και απείλησαν με τον Αρφαρά σε κάποιες περιπτώσεις ενω στο 26′ οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές μετά την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Ραμόλλι απ’ τον Μαστρογιαννάκο για μαρκάρισμα εκτός περιοχής σε φάση που ξεσήκωσε θύελλα διαμαρτυριών απ’ τον ΠΑΟΚ Κω. 

Στο 35′ ο Αλεξούδης απείλησε με το πλασέ του να περνά λίγο πάνω απ’ τον Διακογεωργίου ενώ την ίδια κατάληξη είχε και το μακρινό σου του Τζελάι στο 37′. Ο ΠΑΟΚ Κω παρόλο που αγωνιζόταν με δέκα παίκτες ήταν καλύτερος στο τέλος του ημιχρόνου.

Στο 40′ ο Κεφαλιανός δοκίμασε τα πόδια του με τον Διακογεωργίου να αποκρούει στην δεξιά του γωνία ενώ στο 42′ ο Αλεξούδης πλάσαρε έξω απ’ την περιοχή με τον Διακογεωργίου να διώχνει σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ Κω απείλησε ξανά στο 55′ με το σουτ του Κεφαλιανού και του Ασημάκη με τον Διακογεωργίου να λέει όχι και στις δύο περιπτώσεις.  Ο Κλεόβουλος Λίνδου κατάφερε στο 57′ να πάρει προβάδισμα στο σκορ μετά την σέντρα του Αρφαρά και το πλασέ του Τζελάι ενώ στο 65′ μετά από συνεργασία, Τζελάι και Διακογεωργίου ο δεύτερος έκανε το 0-2. 

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν γρήγορα να κλειδώσουν τη νίκη όταν μετά από πάσα του Αρφαρά στο 70′ ο Τζελάι με όμορφο πλασέ νίκησε τον Υφαντή για το 0-3 ενώ στο 75′ ο Αρφαράς ανέβασε τον δείκτη του σκορ κάνοντας το 0-4. Ο Κλεόβουλος είχε αρκετούς χώρους και απείλησε ξανά στο 78′ με τον Υφαντή να λέει όχι στον Αρφαρά με το 0-4 να μένει μέχρι την λήξη της αναμέτρησης.

O κορυφαίος

Ο Φιορίλο Τζελάι δημιούργησε αρκετά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ Κω, απείλησε σε πολλές περιπτώσεις και σκόραρε δύο γκολ για την ομάδα του.

Διαιτησία

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαστρογιαννάκος με βοηθούς τους Βέρροιο και Στρατίκη.

Οι συνθέσεις

ΠΑΟΚ Κω (Παναγιώτης Πηλιγκός): Υφαντής, Βαϊόπουλος (72’ Ευσταθιάδης), Αππάς (80’ Διαμαντής), Ραμόλλι, Μουτσομπέγκα, Κεφαλιανός (64’ Ψαρρής), Ασημάκης (80’ Σώνο), Φονσέκα (80’ Ποδαράς), Ζήκος, Αλεξούδης, Καλιάμπος. 

Κλεόβουλος Λίνδου (Παναγιώτης Ζούνης): Διακογεωργίου, Μυριαλλής Γ., Δουκίσσης (74’ Ουγιανίκ), Μακρυδημήτρης, Τζελάι (74’ Διακοηλίας), Δημουλάς, Αρφαράς, Νταλάινι (57’ Κορνάρος), Μερσιώτης (66’ Μυριαλλής Μ.), Διακογεωργίου, Μουδάτσος.

Ρεπορτάζ