Νίκη γοήτρου για τον Φιλίνο που επικράτησε με 5-0 της Νίκης Γαλατσίου
Αθλητισμός
05/03/2024

Πραγματοποιώντας μια εξαιρετική εμφάνιση σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ο Φιλίνος επικράτησε με 5-0 της Νίκης Γαλατσίου και πέτυχε έτσι την 2η του νίκη στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (7ος Όμιλος).

Οι αθλήτριες της Ελένης Μαμουζέλου ήταν εξαιρετικές κυρίως στο πρώτο μέρος στο οποίο σημείωσαν τέσσερα γκολ ενώ έχασαν και αρκετές ακόμα φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο για να διευρύνουν κι’ άλλο τη νίκη τους. 

Στο 17ο μετά από γύρισμα της Τζανακάκη η Σβύνου έκανε το 1-0 ενώ στο 20’ η Ντεντοπούλου απ’ την άσπρη βούλα έγραψε το 2-0. Στο 36’ και πάλι η Τζανακάκη δημιούργησε με τον Ντεντοπούλου με όμορφο πλασέ να νικά ξανά την Σπυροπούλου ενώ «ντοπιέτα» έκανε και η Σβύνου που στο 45’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.  Το τελικό 5-0 ήρθε στο 67’ με γκολ της Νικολά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Γιαμούζης με βοηθούς τους Μαστρογιαννάκο και Μιχαλάκη.

Οι συνθέσεις

ΚΑΟ Φιλίνος: Πέτρου, Τζανακάκη, Μπαλάν (62’ Θέου), Ντέλιου, Σταμόγλου, Πέτρου Ηλ., Νικολά, Σαρρή (64’ Καλυμιαλαρή), Ντεντοπούλου, Ογούτμεν (74’ Μάρη), Σβύνου (74’ Τσάπου)

Νίκη Γαλατσίου: Σπυροπούλου, Μπάλλα, Εξηντάρη, Βερουδάκη, Αδρακτά, Ηλιοπούλου, Γριτσίπη, Ζώτου (54’ Μάλφα), Χατζηκαπλάνη, Μανδηλαρά, Πέρρου.

Ρεπορτάζ