Έμειναν στην ισοπαλία Αντίμαχος και Νικαγόρας
Αθλητισμός
12/03/2024

Ισόπαλοι (1-1) αναδείχθηκαν Αντίμαχος και Νικαγόρας στο ματς με το οποίο έπεσε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής στην Β’ κατηγορία του Ομίλου νήσων.

Ο Νικαγόρας είχε δοκάρι στο 11′ με τον Φραζέσκο για να καταφέρει στην συνέχεια να πάρει προβάδισμα στο σκορ με το διαγώνιο σουτ του Ανθούλη στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Αντίμαχος στο 35′ έφερε το ματς στα ίσια με τον Θοδωρή Κόμπο με εκτέλεση φάουλ να στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι του Πέρου για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φάσεις ήταν λιγοστές για τις δύο ομάδες με τον Μαύρο να έχει την καλύτερη στιγμή του Αντίμαχου με τους αμυντικούς του Νικαγόρα να απομακρύνουν πριν η μπάλα περάσει την γραμμή ενώ ο Τσαραπατσάνης λειτούργησε σωτήρια διώχνοντας το κοντινό πλασέ του Γιάννη Μπίλλη.

Στις καθυστερήσεις μετά από κάθετη πάσα του Μπίλλη ο Στρατής μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε με τον Φραγκιαδάκη να δείχνει το σημείο του πέναλτι για μαρκάρισμα του Τσαραπατσάνη αλλά η φάση θεωρήθηκε ως μη γενόμενη αφού ο Μαρίνος είχε σηκώσει την σημαία για οφσάιντ στον Στρατή.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Φραγκιαδάκης με βοηθούς τους Στρατίκη και Μαρίνο.

Οι συνθέσεις

Αντίμαχος (Μιχάλης Σκαλέρης): Τσαραπατσάνης, Λαμπαδοχυτός, Κόμπος, Συνεσίου, Μαύρος (85′ Βαρδής Α.), Δημαράκης, Σφυρής, Μαντάς, Κατσούλης, Αναστασίου (64′ Τσιρίλλο), Χατζησταμάτης (75′ Πανταρώτας).

Νικαγόρας (Βασίλης Τσιλιώνης): Πέρος, Αντωνούρης, Βουδούρης (76′ Στελλέτος), Μπίλλης Γ., Κοκκαλάκης Μ., Οικονόμου, Στρατής, Φραζέσκος, Κρητικός (46′ Σκευοφύλαξ), Ανθούλης, Ζερβός Ν.

Ρεπορτάζ