Στους «8» του κυπέλλου Δωδεκανήσου η Δόξα Καρδάμαινας που επικράτησε με 5-1 της Α.Ε Λέρου
Αθλητισμός
15/03/2024

Την πρόκριση στους «8» του κυπέλλου Δωδεκανήσου πήρε η Δόξα Καρδάμαινας που επικράτησε με 5-1 της Α.Ε Λέρου και θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση εκτός έδρας την ομάδα του Φοίβου Κρεμαστής.

Στην σημερινή αναμέτρηση αγωνίστηκαν αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές σε μια ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στο γήπεδο Καρδάμαινας. Στο 17’ ο Συνεσίου ήταν αυτός που έκανε το 1-0 για την Δόξα ενώ στο 20’ ο Ατσαλάκης κέρδισε πέναλτι με τον ίδιο να αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά της ΑΕΛ να κερδίσει πέναλτι με τον Καραχάλιο με τον Χατζησταμούλο να νικά τον Συνεσίου (έκανε ντεμπούτο με την ανδρική ομάδα) για το 2-1 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρος.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις ήταν λιγοστές μπροστά απ’ τις δύο εστίες με την Δόξα να καταφέρνει στο φινάλε να κλειδώσει την πρόκριση. Στο 82’ ο Ραφαήλ Πης κέρδισε πέναλτι με τον Γιάννη Πη να κάνει το 3-1 ενώ στο 84’ ο Ραφαήλ Πης με ένα καταπληκτικό σουτ από μακρινή απόσταση έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι Ντασκαγιάννη για το 4-1.

Το τελικό 5-1 ήρθε ένα λεπτό αργότερα με την σέντρα σουτ του Χατζηπαναγιώτη να καταλήγει αρχικά στο δεξί δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Τζεβελεκίδης με βοηθούς τους Στρατίκη και Μαρίνο.

Οι συνθέσεις

Δόξα Καρδάμαινας (Μανώλης Οικονόμου – Γιώργος Σταμάτης): Συνεσίου, Κορκής, Ζιώγας (42’ λ.τ. Χατζηφούντας Χ.), Χατζηπαναγιώτης, Κωνσταντινίδης, Σπύρου (60’ Μεζουράι), Ελευθερίου (75’ Παπαβασιλείου), Συνεσίου (60’ Πης Γ.), Ζερβός, Ατσαλάκης, Τσέλα (46’ Πης Ρ.)

Α.Ε Λέρου (Διαμαντής Τσάτσος): Ντασκαγιάννης, Ακογλάνης, Μπάκας, Καρπάθιος, Κορωναίος, Τσάτσος, Γκούβας, Χατζησταμούλος, Καραχάλιος (46’ Αράπης), Πεχλιβάνης, Σιφουνιός (77’ Παπαφώτης).

Ρεπορτάζ